1:1 ayurvedisk livsstil | Nordic Academy of Ayurveda

1:1 ayurvedisk livsstil

Ønsker du redskaber til mere sundhed og livsenergi?

Jeg tilbyder også 1:1 sessioner i ayurvedisk livsstil!

 

Kunne du tænke dig hjælp med at finde DIN ayurvediske grundkonstitution, afklare aktuelle ubalancer og kortlægge DIN vej til balance, så sammensætter jeg meget gerne et forløb over tre gange, der passer til din krop-sind konstitution og livssituation.

I forløbene inddrager jeg Ayurvedas lære om livsenergierne – vata, pitta og kapha – kost og livsrytme samt meditation, åndedrætsøvelser og yoga – alt efter dine behov og ønsker.

Sessionerne vil støtte dig tilbage til din naturlige kontakt med din krop og DIN balance. Du vil få vejledning til sund livsstil i et holistisk perspektiv, som foruden kost og motion OGSÅ inkluderer det mentale og følelsesmæssige. Det lille forløb giver et pusterum fra hverdagens hamsterhjul og et større perspektiv på dit liv, der fremadrettet vil vise dig vejen til større grad af harmoni i og mellem din krop og dit sind.

Eneste krav til dig er lysten til at søge indad og lære dig selv bedre at kende. Efter forløbet vil du have skabt en fast praksis og lagt et stærkt fundament til at tage ayurvedisk livsstil med dig i resten af dit liv. Du vil også modtage øvelser til brug hjemme.

 

En session varer  1 time og foregår over telefon eller skype.

 

 

* Jeg kan også komme til dig, hvis du bor i Københavnsområdet mod et tillæg på 500 kr. pr. gang

Ps. er du primært interesseret i kost-delen og ønsker støtte til en skræddersyet kostplan, så læs mere her!

 

Kontakt mig for en uforpligtende telefonsamtale på mail@mariajuhl.com

Læs mere om ayurveda her