Ayurvediske behandlinger | Nordic Ayurveda

Velkommen.
Nordic Ayurveda tilbyder Ayurvediske signaturbehandlinger midt i den smukke nordiske natur hos AYA house nær Fredensborg. Dette er din mulighed for at modtage de eftertragtede sundhedsfremmende, immunstyrkende og udrensende behandlinger fra Ayurvedaens verden af nogle af landets dygtigste ayurvediske specialister.

Den Ayurvediske tradition anviser os to gange årligt at gennemgå et dybere udrensende forløb, hvor der foruden kost, og livsstilsændringer også inkluderes regelmæssige olie- og massagebehandlinger til at understøtte udrensning og heling.

Nedenstående behandlinger kan tages som en del af et udrensende forløb, men kan også anbefales som ren afslapning og velvære, hver eneste gang du har brug for en time out.

Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af alle vores behandlinger. Den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer helingsprocesser. Olien virker nervestyrkende og er særlig god ved stresstilstande og nervøsitet.

Vores exlusive signatur behandling kan kun tages i et forløb på minimum tre gange, som anbefales at tage i et forløb med en uge mellem hver.

Nu kan du også tager Nordic Ayurveda Behandler Uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med ByKorsholm. Læs mere her!
 
Hengiv dig til 75 minutters ren luksus

Nordic Ayurveda Signatur Basic – også til gravide

 
995 kr
3 behandlinger: 2700 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser. Det er muligt at booke denne behandling med ansigtsmassage også – varighed 105 min, pris kr. 1350,-  

Book 1 Her Book 3 Her
Hengiv dig til 120 minutters exclusiv nydelse

Nordic Ayurveda Signatur Exclusive – med Shirodhara

 
3 behandlinger – 5250 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Denne behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes. Foruden den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm, så benyttes til denne behandling to liter ren sesamolie.

Book 3 Her
105 minutters sanselig healing og nydelse

Nordic Ayurveda Signatur Basic + klangmassage med Lila

 
1350 kr
3 behandlinger: 3900 kr.
  Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Denne version af Signatur behandlingen afsluttes med klangmassage, der dybdeafspænder, harmoniserer og vitaliserer krop og psyke. Syngeskålene, der placeres på kroppen, bringer dig i en dyb meditativ tilstand af indre ro og fredfyldthed. Når skålene slås an, sender de afbalancerende vibrationer ind til kroppens organer og bindevæv. De blide vibrationer beroliger bl.a. nervesystemet, er gavnligt mod søvnproblemer, nogle fysiske smerter og understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.  

Book 1 Her Book 3 Her
75 min forkælelse med den, du holder af

Ayurvedisk par-behandling

 
1950 kr.
  En velgørende og afstressende Ayurvedisk Signatur Basic for par er en god investering for at opnå et øget velbefindende sammen og nærhed i parforholdet. I modtager ovenstående basic behandling med tørsbørsting, lange strøg, varme Ayurvediske olier, samt aromatiske olier, og deler oplevelsen side om side. Ømme muskler lindres og massagen virker både frigørende og energigivende. Du kan naturligvis også dele denne oplevelse med din ven, veninde, datter eller søn.

Book Her
30 minutters afspænding til hovedbund, ansigt og nakke

Ayurvedisk hovedbunds-massage

 
550 kr.
  Gennem massagen balanceres, stimuleres og understøttes kroppens egen energistrøm, idet blokeringer og spændinger i hovedbund, ansigt, nakke, skuldre, ryg og arme frigives. Energimassagen opleves som fuldkommen afslapning og en timeout i hverdagen, og kan hvis ønsket afsluttes med en hårkur.

Book Her
30 minutters energimæssig balance

Chakra afbalancering

 
550 kr.
  En behandlingsform, der bygger på princippet om at krop og sind arbejder sammen. I behandlingen indgår lette tryk, chakra krystaller og aromaterapi. Chakra krystaller og aromaolier kan på enkel vis påvirke, stimulere og berolige den følelsesmæssige respons. Behandlingen kan også udføres uden dufte. Brug gerne denne som tillæg til en af ovenstående behandlinger.

Book Her
30 minutters lindring af luftvejene

Ayurvedisk Nasya

 
650 kr.
  Nasya indgår i den ayurvediske udrensning og kan kombineres med Signatur Basic behandling eller hovedbundsmassage. En særlig olie med ayurvediske urter dryppes i næseboret for at rense luftveje og sinus, og virker lindrende, slimløsende og fjerner blokeringer i en tilstoppet næse. Behandlingen stimulerer vitale punkter på ansigt og hoved og skaber lethed og klarhed i sindet. Samtidig gives en rolig massage på nakke, skuldre og hovedbund.

Book Her
Køb Gavekort

Til en Ayurvedisk behandling

 
Pris 995 kr.
  Nu kan du give en Nordic Ayurveda Signatur Basic behandling i gave. Efter køb modtager du et gavekort til print og en kode, som skal bruges ved booking online.

Køb gavekort her!
Køb Gavekort

Til en udvidet Ayurvedisk behandling

 
Pris 1350 kr.
  Nu kan du give en Nordic Ayurveda Signatur Basic + ansigtsmassage eller klangmassage i gave. Efter køb modtager du et gavekort til print og en kode, som skal bruges ved booking online.

Køb gavekort her!
 
Alle behandlinger tilbydes i Nordsjællands nye holistiske sundhedshus AYA House: Ayurveda Yoga Awareness, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg!