Begivenheder Arkiv - Nordic Ayurveda | Nordic Ayurveda

100 % i balance med Ayurveda

Gratis Ayurveda webinar v. Maria Juhl fra Nordic Academy of Ayurveda
I følge Ayurveda er vi alle født til et liv med fuldkommen sundhed, glæde og følelse af højere mening.
På et tidspunkt er de fleste af os blevet afsporet af velmenende forældre, lærere og samfundsnormer. Vi har glemt, hvem vi dybest set er, og hvad vores formål og dybere intentioner er i og for dette liv. Det smukke liv, vi er blevet givet eller har valgt.
Ayurveda er din GPS tilbage til dig. Tilbage til en din integritet, livsenergi og højere formål. Denne aften vil jeg guide dig indenfor i Ayurvedas fantastiske univers.
Du tilmelder dig helt gratis på Zoom via link, der er begrænset antal pladser:

Chakra Yoga

Under Chakra Yoga guides du blidt og kærligt til en balance af dit energisystem (kaldet chakraer). Timen starter med en kort meditation og nogle åndedrætsøvelser, fortsætter med klassiske hatha yogastillinger og afsluttes med afspænding. Du vil gå fra timen med styrke og ro i krop og sind.

Du kan deltage på timen uanset om du aldrig har prøvet yoga før eller om du er erfaren yogi.

HUSK egen yogamåtte og evt. tæppe og puder, hvis du har brug for det. Vi må IKKE låne ud.

Bliv selvhelbredende med Ayurveda – gratis webinar

Intet menneske – uanset alder – lider som udgangspunkt af medicinmangel, men er skabt til at navigere i og overkomme de sundhedsmæssige udfordringer, det møder.

Vær med til en inspirerende online aften om sundhedsvidenskaben Ayurvedas potentiale til at støtte dig tilbage til din fuldkomne, selvhelbredende kerne. Det er en rejse, der langt fra kun handler om kost og motion, men omfatter hele din livsstil og hjælper dig til en kontakt med dybere lag af din bevidsthed.

Maria Juhl vil denne aften guide dig gennem Ayurvedas forståelse af de seks stadier fra ultimativ vitalitet til kronisk sygdom, samt give dig gode bud på, hvordan du kan vende udviklingen af disse stadier i den sunde og vitale retning.

Det er også en aften, hvor Maria fortæller mere om og tager imod spørgsmål om Fundamentet for Sundhed (Online Ayurveda Grundforløb) og Ayurveda uddannelsen.

Tilmeld dig via https://nordicayurveda.com/webinar/ og få med det samme tilsendt den guidede øvelse “Tæl dit åndedræt”, som kan være dit første skridt til et roligere nervesystem og større indre ro og balance.

Yoga med LIVE musik og mantra sang v. Kristian Thorsager og Maria Juhl

– event med Maria Juhl og Kristian Thorsager

Vær med til 2 1/2 times dejlig fordybende yoga, meditation og afspænding med LIVE musik i skønne Soulhouse (Kbh N).

Maria Juhl præsenterer i samarbejde med den dygtige musiker Kristian Thorsager dette særlige event, hvor du efter at have fundet dig til rette på egen yogamåtte guides ind i en indre tilstand af ro og nærvær.
I nærværet sår vi sammen livgivende frø til den fremtid, vi drømmer om. Vi starter med en fælles meditation, praktiserer lange blide hatha-yoga stræk og afrunder med en lang afspænding og lidt mantra sang sammen. Alt sammen guidet af Maria og understøttet med musik og sang af Kristian.
Du kan bruge disse timer til at finde tilbage til dig og dine dybeste intentioner eller blot give dig selv en selvkærlig gave af fordybelse og nærvær.
OBS: Det er vigtigt, du selv medbringer yogamåtte, pude samt tæppe. Pga COVID-19 må vi ikke udlevere udstyr til jer.
Pris 300 kr.

Nedenfor kan du få en smagsprøve på et par af numrene, vi vil spille på aftenen.

 

Webinar: Anti-inflammatorisk livsstil

Sommerens varme er en god anledning til at dyrke anti-inflammatorisk livsstil, men hvorfor det?

Desværre betyder vores livsstil med megen stress, høj aktivitet, mange syredannende fødevarer, og unaturlig fedtsyre sammensætning, at mange oplever ubalancer relateret til inflammation i kroppen. Måske oplever du det som fordøjelsesbesvær, måske som smerter, hævelse eller rødme i/omkring led eller muskler, måske ses inflammationen som urenhed i din hud. Ja, faktisk kan høfeber også udvikle sig til en inflammatorisk lidelse.

Om sommeren intensiveres denne tendens, så hør med, hvordan du kan afhjælpe nogle af generne, og stil de spørgsmål, du måtte have undervejs.

Dette webinar afholdes i MER LIVSENRGI universet. Du kan kigge indenfor og være med 7 dage gratis – se her!

 

Webinar: Styrk din fordøjelse og handlekraft

Vil du være med til gratis webinar, hvor du får tre tips til at styrke din indre ild, kaldet Agni inden for Ayurveda?

Med en stærk ild både fordøjer og forbrænder vi bedre, samt øger evnen til målrettet og handlekraftigt at gå efter vores drømme.


Webinaret foregår 1. juni kl. 10.30-11.00!

Da den ene øvelse (den du ser nederst) bedst laves på tom mave, er det bedst enten at spise en (lille) tidlig morgenmad eller se om du kan vente til bagefter:)


Vær med både på Facebook og Instagram

Jeg går LIVE både i min Facebook gruppe MER LIVSENERGI (meld dig ind her: https://www.facebook.com/groups/1367370566627522/)og på min Instagram profil @maria_juhl_ayurveda på samme tid!

Er du på ingen af disse medier, skal jeg nok uploade videoen til youtube bagefter her.

 

Jeg glæder mig til at dele disse kraftfulde og helbredende redskaber med dig ♥

Kærligst Maria

Chakra Yoga

Under Chakra Yoga guides du blidt og kærligt til en balance af dit energisystem (kaldet chakraer).

Timen starter med en kort meditation og nogle åndedrætsøvelser, fortsætter med klassiske hatha yogastillinger og afsluttes med afspænding. Du vil gå fra timen med styrke og ro i krop og sind.

Du kan deltage på timen uanset om du aldrig har prøvet yoga før eller om du er erfaren yogi.

Der er gratis prøvetime i Soulhouse. Herefter kan du købe klippekort eller månedskort.

Du booker din plads via appen: https://apps.apple.com/dk/app/soulhouse/id1482404246?l=da

OBS: Fra september 2020 flytter holdet til mandag kl. 19.30-20.30

 

Stimuler din kreativitet webinar

Vær med til online webinar om nyeste forårstema i MER LIVSENERGI universet: Stimuler din kreativitet!

Når vi er i kontakt med vores kreativitet – er vi også i kontakt med den mere ubegrænsede del af os selv! Hør mere om dette spændende emne, og stil spørgsmål undervejs:)

7 dage gratis i MER LIVSENRGI universet, læs mere her! 

 

Webinar: Gnist og udvikling i parforholdet

Så går det løs med forårets tema om forelskelse og parforhold, og på søndag går jeg LIVE med min dejlige mand i MER LIVSENERGI universet!

Vi snakker om gnist og udvikling i parforholdet.

Vær med, del dine indsigter og stil spørgsmål.

 

Start Ayurveda uddannelse hold 2

GØR EN ÆGTE FORSKEL I VERDEN

Uddannelsen til Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent er noget for dig, der…

…har et passioneret kald for at formidle Ayurvedaens tusinde år gamle, grundlæggende og dybdegående redskaber – og dermed gøre en positiv forskel i en verden, hvor mange i dag døjer med negative følger af en unaturlig livsstil.
Læs meget mere her!