Luksus ayurveda rejse | Nordic Ayurveda

 

 

Luksus ayurveda rejse

 

Hvornår:
22nd november 2018 kl. 13:41 – 29th november 2018 kl. 14:41
2018-11-22T13:41:00+01:00
2018-11-29T14:41:00+01:00
Hvor:
Madeira
Kontakt:
Luksus ayurveda rejse @ Madeira

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, sol, nærende mad, skønne ayurvediske behandlinger og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser på ayurveda hotel på smukke Madeira!

 

Lækkert ayurveda hotel

Vi bor på det lækre ayurveda hotel Alpino Atlantico og derfor inkluderer denne tur, foruden daglig undervisning i yoga og ayurvedisk livsstil af Maria, også 5 ayurvediske behandlinger skræddersyet til dig, samt en konsultation med Maria.
Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bog ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møde i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!
Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bog: ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”, som er inkluderet i retreatet.

TYPISK DAGSPROGRAM VIL INDEHOLDE

  • 1 ½ times yoga
  • 1 times undervisning i ayurvedisk livsstil
  • 1 times meditation og opsamling på dagens tema om aftenen
  • 3 lækre, sunde ayurvediske måltider
  • Desuden følgende spredt over ugen:
  • 5 ayurvediske behandlinger
  • 1 konsultation med Maria
  • 1 vandretur i gruppen