Bliv selvhelbredende med Ayurveda – gratis webinar | Nordic Ayurveda

 

 

Bliv selvhelbredende med Ayurveda – gratis webinar

 

Hvornår:
30th juli 2020 kl. 20:00 – 21:00
2020-07-30T20:00:00+02:00
2020-07-30T21:00:00+02:00

Intet menneske – uanset alder – lider som udgangspunkt af medicinmangel, men er skabt til at navigere i og overkomme de sundhedsmæssige udfordringer, det møder.

Vær med til en inspirerende online aften om sundhedsvidenskaben Ayurvedas potentiale til at støtte dig tilbage til din fuldkomne, selvhelbredende kerne. Det er en rejse, der langt fra kun handler om kost og motion, men omfatter hele din livsstil og hjælper dig til en kontakt med dybere lag af din bevidsthed.

Maria Juhl vil denne aften guide dig gennem Ayurvedas forståelse af de seks stadier fra ultimativ vitalitet til kronisk sygdom, samt give dig gode bud på, hvordan du kan vende udviklingen af disse stadier i den sunde og vitale retning.

Det er også en aften, hvor Maria fortæller mere om og tager imod spørgsmål om Fundamentet for Sundhed (Online Ayurveda Grundforløb) og Ayurveda uddannelsen.

Tilmeld dig via https://nordicayurveda.com/webinar/ og få med det samme tilsendt den guidede øvelse “Tæl dit åndedræt”, som kan være dit første skridt til et roligere nervesystem og større indre ro og balance.