Foredrag og bogsignering i NOR | Nordic Ayurveda

 

 

Foredrag og bogsignering i NOR

 

Hvornår:
7th oktober 2017 kl. 13:00 – 15:00
2017-10-07T13:00:00+02:00
2017-10-07T15:00:00+02:00
Hvor:
NOR: nordic health house
Hejrevej 30
3. sal, 2400 København NV
Danmark
Pris:
Gratis
Foredrag og bogsignering i NOR @ NOR: nordic health house | København NV | Danmark

Gratis foredrag og bogsignering

“Med denne bog står Maria i spidsen for en bevægelse af holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed.” – Deepak Chopra, International bestsellerforfatter og inspirator indenfor holistisk sundhed.

Kom og vær med til at fejre udgivelsen af Maria Juhls bog, Lev mere – Kæmp mindre, om ayurvedisk livsstil i Norden. Og få en forsmag på, hvordan du gennem ayurvedisk livsstil kan leve et meningsfyldt liv i balance gennem foredrag og øvelser.

Lev mere – Kæmp mindre tager dig med på Marias rejse fra daglig kamp og præstation til et glædesfyldt liv, hvor den udfordrer dine fastgroede vaner og tankemønstre og beriger dig med værdifulde forslag til det sunde og energifyldte liv, indefra og ud!

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Denne overlevelsesstrategi er smart, men gør samtidig, at vi konstant befinder os i en slags beredskab. Vi kan hele tiden gøre mere og kæmpe hårdere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter den hurtige løsning på en sundere tilværelse i stedet for den vedvarende.

På en logisk og letfordøjelig måde bringer bogen os tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt.

Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle, verdensomspændende sundhedsvidenskab, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

Tilmeld på: http://nor.house/bogreception/