Kom godt ind i det nye år! | Nordic Ayurveda

 

 

Kom godt ind i det nye år!

 

Hvornår:
28th december 2017 kl. 10:00 – 16:00
2017-12-28T10:00:00+01:00
2017-12-28T16:00:00+01:00
Hvor:
Dyssekilde Yogacenter
Torupvejen 98
3390 Hundested
Danmark
Pris:
800
Kontakt:
Dyssekilde Yogacenter
Kom godt ind i det nye år! @ Dyssekilde Yogacenter | Hundested | Danmark

Yoga og ayurveda fordybelsesdag

Tag en dag ud mellem jul og nytår til at gøre noget godt for dig selv: Lave yoga, spise sundt og sætte dine intentioner for mere livsenergi, glæde og sundhed i det nye år.

Denne fordybelsesdag, på idylliske Dyssekilde Yogacenter på landet, afholdes af forfatter, yogalærer og ayurvedaekspert Maria Juhl.

Vi starter med at balancere vores kroppe gennem yoga og afspænding, så indtager vi et lækkert, vegetarisk måltid og workshoppen indfører dig herefter i, hvordan du kan bruge ayurvedaens principper til at leve en holistisk, sund livsstil i 2018. Ayurveda betyder Livets videnskab og giver os simple, kraftfulde redskaber til det sunde og meningsfulde liv. Vi kommer både omkring daglige rutiner, kost og følelsesmæssig balance.

Maria Juhl har netop udgivet bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden. Denne workshop tager sit udgangspunkt i bogen, som kan købes med rabat på dagen.

Hvis du er interesseret i at høre om overnatningsmuligheder så skriv til info@dyssekildeyoga.dk

Om bogen:

Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… Med denne bog står Maria Juhl i spidsen for en bevægelse, for fremme af  holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed”  Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter

“Lev mere – Kæmp mindre” er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

Om Maria Juhl:

Maria er uddannet hos Deepak Chopra i USA indenfor yoga, meditation og ayurveda, var med til at åbne Dyssekilde Yogacenter i 2009 og har blandt andet været fast skribent hos Fit Living, Liv & Sjæl og ChriChri.

Tid og sted:

Dyssekilde Yogacenter, Torupvejen 98, Torup, 3390 Hundested. D. 28. december 2017 – kl. 10.00 – 16.00. Bemærk prisen er inkl. mad.