Lær at meditere på 7 dage! | Nordic Ayurveda

 

 

Lær at meditere på 7 dage!

 

Hvornår:
12th juni 2017 kl. 06:00 – 19th juni 2017 kl. 18:00
2017-06-12T06:00:00+02:00
2017-06-19T18:00:00+02:00
Pris:
950
Kontakt:
Lær at meditere på 7 dage!

 

Hvorfor taber jeg mig ikke, selvom jeg spiser rigtigt?

Hvorfor er jeg ikke glad, når jeg vågner til en ny dag?

Du har prøvet alt. Den sunde livsstil med de helt rigtige smoothies, kalorietælling og fitness. Eller løbeture, poweryoga, raw food, stenalderkost… eller…

Alligevel har du ikke tabt de ekstra kilo, du så gerne vil af med, eller måske føler du alligevel ikke dyb indre livsglæde. Hvad gør jeg galt, tænker du måske?

Vi lever i høj grad i en kultur, der tror på, at vi skal fikse vores ubalancer med mere eller hårdere. De fleste tænker på automatpilot, at hvis jeg nu træner mere og hårdere og kontrollerer mit madindtag mere, så bliver jeg sund og rask.

Ayurveda fortæller os ligeud, at vi gør klogt i at droppe ‘det skal gøre ondt før, det gør godt’-tankegangen. At vi modsat opnår større sundhed ved at beroligere vores nervesystem, lade vores opmærksomhed søge ind og mærke os selv dybere.

Den mest direkte vej til et roligt nervesystemet og sind er meditation.

Gennem meditation falder vores sympatiske nervesystem til ro og sindet stilnes, og dermed stimuleres det parasympatiske nervesystem, som blandt andet sørger for at vores immunforsvar og fordøjelse fungerer mere optimalt. Det virker i sig selv både slankende OG giver boost af livsenergi og -glæde.

Derudover mærker vi helt naturligt, hvad der er godt for os at spise, gøre og tænke, når vi er i kontakt med os selv. Herfra er gode livsstilsændringer uundgåelige.

Det er IKKE svært at meditere, men ofte har vi brug for at blive taget i hånden, når vi gerne vil inspireres til en ny vane. Derfor kan du nu bliver guidet i meditation hver morgen i en uge OG får to supplerende undervisningssessioner, hvor du kan stille spørgsmål, samt en video om teorien bag.

* Online kurset starter 12. juni og indeholder 2 LIVE undervisningslektioner, 7 guidede meditationer og en video om teorien bag.

Pris for din nye bedste vane – din meditationspraksis – KUN 950 kr!

FORLØBET I DETALJER:

Ved tilmelding modtager du login til min hjemmeside, hvor du med det samme har adgang til en video, der forklarer dig, dels om teorien bag og udførelsen af meditation. Du bruger dit login hver gang, du skal deltage i nedenstående undervisning.

Mandag den 12. juni – søndag den 18. juni guides du i 20 min. meditation hver morgen. Dagens meditation frigives kl. 5.30, men du laver den, når det passer ind i din morgenrutine.

Onsdag den 14. juni kl. 17-18 kan du stille spørgsmål LIVE til processen og lære andre nyttige fifs.

Mandag den 19. juni kl. 17-18 samler vi op på forløbet og snakker videre praksis.