Luksus Retreat for kvinder på Ibiza | Nordic Ayurveda

 

 

Luksus Retreat for kvinder på Ibiza

 

Hvornår:
30th marts 2017 kl. 12:30 – 6th april 2017 kl. 13:30
2017-03-30T12:30:00+02:00
2017-04-06T13:30:00+02:00
Hvor:
07800 Ibiza
Balearerne
Spanien
Pris:
8700
Kontakt:
Luksus Retreat for kvinder på Ibiza @ Ibiza | De Baleariske Øer | Spanien

Fordyb dig i selvforkælelse, kvindelighed og sund livsstil en hel uge i luksusvillaen Akasha Heritage midt i Ibizas magiske natur den 30. marts – 6. april 2017.

Karina Helsted Moe og Maria Juhl guider dig på dette retreat, hvor vi både morgen og eftermiddag vil fordybe os i yoga, meditation og visualiseringer.

I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser, som frigører en masse ny energi.

Igennem meditationer og indre oplevelsesrejser kontakter vi dybere lag af vores bevidsthed og du åbner herigennem til din sjæls dybeste
ønsker og behov. Der bliver også plads til at danse, synge, gå i naturen og dele dine oplevelser med de andre skønne kvinder.

Om Akasha Heritage og maden:
Akasha Heritage er en unik luksus og spa villa, som er skabt til at støtte mennesker i at finde hjem til dem selv og fejre livet i autentiske og smukke omgivelser. Villaen består af en eksklusiv blanding af traditionel arkitektur fra Ibiza, hellig kunst og nordiske designermøbler. Designerens ambition var at skabe et fredfyldt rum med dybde, ærlighed og integritet.

Vi bor kun 10 min fra lufthavnen i et naturområde uden naboer. Villaen ligget højt hævet, så der er direkte udsigt til havet og vild natur til alle sider. Der er kun 20 minutters gang til en dukkert i det lækre hav.

Den sunde og friske mad er en stor del af retreatet, der i sig selv bringer dig ro og velvære. Al maden der serveres på Akasha Heritage er vegetarisk (dog med lidt fisk), økologisk, lokal produceret og fri af GMO og andre toksiner. Vores kok Fabi er selv vegetar og har eksperimenteret med sunde, sprudlende, energigivende vegetarretter i mange år. Imellem de to hovedmåltider vil der være lækre snacks, friskpressede juicer og sunde teer til rådighed.

Pris:
Akasha Heritage består af 6 dobbeltværelser, hvoraf to værelser deler badeværelse.

Priser er for delt dobbeltværelse*:

Værelse med eget badeværelse: kr. 9600
Værelse med delt badeværelse: kr. 8700

Kun 10 pladser! Tilmeld dig til luksusretreat@gmail.com