Eventoversigt | Nordic Academy of Ayurveda

Eventoversigt

nov
3
søn
Foredrag: Ayurveda – Følg naturens rytme Living Yoga Næstved
nov 3 kl. 15:00 – 17:00

Med foredraget: Ayurveda – Følg naturens rytme, deler Maria ud af sine erfaringer med, hvorfor vi her i Norden er indpodet med at kæmpe med og kontrollere os selv, og hvordan vi finder ind til vores egen kerne, livsvej og glæde

 

Den verdensomspændende og veldokumenterede sundhedsvidenskab ayurveda fortæller os, at ikke to menneske er éns, og at vores unikke konstitution; fysik, mentalitet, følelsesregister og sjæl er dybt forbundet til og vekselvirker med naturens rytmer, og giver konkrete og let tilgængelige anvisninger i, hvordan DIN hverdag bliver mere sprudlende, når du lærer, at lytte, til dig selv og til naturen omkring dig.

 

Efter foredraget vil der være mulighed for at købe Marias nyeste bog, Ayurveda – Følg naturens rytme til reduceret pris.

 

Velkommen!

jan
12
søn
Workshop i YamYam: Følg naturens rytme med ayurveda YamYam
jan 12 kl. 10:00 – 13:00

Maria har netop udgivet sin anden bog, som har titlen: Ayurveda – følg naturens rytme. I denne beskriver hun blandt andet 21 ritualer til et sprudlende liv. Denne workshop tager udgangspunkt i den nye bog.

Du lærer på denne workshop om den gamle sundhedsvidenskab ayurveda, og hvordan du er påvirket af naturens cykliske rytmer. Efter du har lært den teoretiske del, drejes fokus på dig. Du bliver bevidst over, hvor du kan sætte ind for at komme i større flow med naturen omkring og i dig, og den vej opnår større velvære og mere livsenergi.

Workshoppen vil foruden oplæg, indeholde yogastillinger, åndedrætsøvelser, kort meditation og spørgeskema samt øvelser til refleksion. Du kan tage denne workshop uanset om du kender til Ayurveda og egen Dosha eller er ny på denne vej.