Eventoversigt | Nordic Academy of Ayurveda

Eventoversigt

dec
29
søn
Nytårsworkshop med Mie Moltke Soulhouse
dec 29 kl. 10:00 – 17:00
Denne nytårsworkshop afholder jeg i samarbejde med Mie Moltke.
Temaet er: Intentioner for det nye år!

Brug denne dag til at vende opmærksomheden indad, bevæge dig og gøre noget godt for dig selv. Nytåret er et naturligt tidspunkt at reflektere over livet og hvad vi ønsker for tiden, der kommer.Denne dag vil vi fokusere på, hvad vi ønsker for det nye år, danse, lave yoga og spise lækker, sund, let mad.

Workshoppen er for alle, der er interesseret i et velfortjent jule-/familiebreak uanset om du har erfaring med yoga og dans eller ej.

Praktisk:
Søndag den 29. december kl. 10.00 – 17.00

Pris: DKK 750,- inkl. frokost.

Sted: Soulhouse, Hørsholmsgade 20, 2200 Kbh N

mar
1
søn
AYURVEDISK LIVSSTIL OG YOGA RETREAT PÅ TENERIFE Masca
mar 1 kl. 06:00 – mar 8 kl. 07:00

Grupperejse til smukke Tenerife!

 

 

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer relateret til stress? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, skønhed, varme, nærende mad og daglig inspirerende undervisning af  Maria  i lækre omgivelser på smukke, kraftfulde Tenerife!

I bor midt i det storslåede naturområde Masca, som er beliggende i bjergene i det vestlige Tenerife på et hyggeligt yoga ressort. I spiser tre lækre, økologiske og vegetariske måltider om dagen, hvortil de fleste fødevarer er dyrket på grunden.

Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bøger ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og “AYURVEDA – følg naturens rytme” og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig yoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!