DIN ayurvediske kostplan | Nordic Academy of Ayurveda

DIN ayurvediske kostplan

I følge ayurveda er kvaliteten af din fordøjelse altafgørende for kvaliteten af din sundhed og livsenergi! Din fordøjelse er et produkt af mange ting, blandt andet den kost, du indtager, og den måde du strukturerer og lever dit liv.

Ayurveda fortæller os også, at ikke to mennesker er ens. Det er derfor naturligvis ikke den samme kost, der er god for dig, som din mand, kone eller veninde. Derfor skal vi i dette forløb kigge nærmere på din natur – din dosha-kombination, og tilstanden af din fordøjelse på nuværende tidspunkt.

For kvaliteten af din fordøjelse – kaldet indre ild i ayurvedisk optik – bestemmer i hvilken grad, du kan trække optimal næring ud af den mad, du spiser, og i hvilken grad du har en tendens til at ophobe og skabe affaldsstoffer. Som Ayurveda fortæller os:

 

Nogle tager nektar og omdanner det til gift, i mens andre tager gift og omdanner det til nektar!

 

Lad mig støtte dig til dels at styrke din fordøjelse OG skabe en optimal kostplan for dig. En kostplan, der er ligetil, og som ikke kræver det store – hverken når det kommer til budget eller tid.

 

Om forløbet

Forløbet foregår over ca en måned og indeholder to sessioner. I vores første samtale over telefon eller skype sporer jeg mig ind på din dosha og kvaliteten af din fordøjelse. I mellem første og anden session får du en kostplan, login til opskrifter i mit online medlemsunivers, samt andre ayurvediske tips, som skal følges indtil næste session.

Når vi ‘mødes’ til anden session – ca 3-4 uger efter første – vil din fordøjelse være mere stabiliseret, og vi kan følge op og kigge på din optimale kostplan fremadrettet. Du vil også få tips til udrensning, hvis dette skønnes nødvendigt.

Obs: der vil være individuelle forskelle på forløbet afhængig af din konstitution og aktuelle tilstand, men ovenfor er den generelle fremgangsmåde.

 

1:1 ayurvedisk kostplan indeholder:

  • 2 x 1:1 session over telefon eller skype
  • 1 kostplan (som kan gentages og improviseres ud fra, og som revideres efter de første pr uger)
  • 3 måneders adgang til opskrifter i mit online univers MER LIVSENERGI
  • Div. redskaber til at styrke din fordøjelse og evt rense ud.

 

KUN kr. 3000,- (eller betal over to rater á kr 1625,-) – BOOK HER!