Gratis bog til nye MER LIVSENERGI medlemmer | Nordic Academy of Ayurveda

Gratis bog til nye MER LIVSENERGI medlemmer

Den 9. august udkommer min anden bog AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME! Et drømmesamarbejde med Gyldendal og dygtige grafiker og fotograf Sarah Sanctuary Williams. Jeg kan godt love dig at dine sanser bliver forkælet og du i bogen får opskriften til et liv fuld af livsenergi og meningsfylde, og deraf et meget bedre helbred…

 

Lad din ayurvedisk rejse starte!

 

Uanset om du er ny til det ayurvediske univers, eller allerede kender til din dosha-konstitution og filosofien bag, så er denne bog en let tilgængelig guide med 21 livgivende ritualer og blandt andet 15 opskrifter. Og ønsker du for alvor at træde på speederen til et mere lyksaligt liv, så lad mig også støtte dig i det daglige!

Lige nu kan du tilmelde dig MER LIVSENERGI universet, som er din portal til livsenergi 24/7 og få bogen med helt gratis (værdi 225 kr. plus porto). I MER LIVSENERGI universet guider jeg dig, når og hvor det passer dig, i ayurvediske tips, yoga, meditation, mindfulness, samt tilbyder sunde opskrifter, inspirerende gæstelærer-interviews OG rabatter på gode produkter!

Når du tilmelder dig 3 måneder gratis, får du bogen signeret i din postkasse! Det er faktisk den eneste måde, du kan købe den direkte af mig, og få bogen signeret (ved mindre vi mødes til et event IN REAL LIFE:)).

 

Hør mere om MER LIVSENERGI universet her!

 

Kom til dit særlige tilbud her!

 

Givet i kærlighed <3
Maria

 Gratis bog til nye MER LIVSENERGI medlemmer

Den 9. august udkommer min anden bog AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME! Et drømmesamarbejde med Gyldendal og dygtige grafiker og fotograf Sarah Sanctuary Williams. Jeg kan godt love dig at dine sanser bliver forkælet og du i bogen får opskriften til et liv fuld af livsenergi og meningsfylde, og deraf et meget bedre helbred…   […]

Allergi – når du kæmper (mod naturen)

Jeg er havnet i et komisk dilemma, idet jeg har udviklet en allergi.   Essensen af ayurvedisk livsstil er – for mig – at leve i pagt med naturen. At forstå vores forbindelse til naturen, og følge dens rytmer. I flere år har jeg lidt af græsallergi, som handler om, at min krop anser dele […]