Konsulenter | Nordic Ayurveda

Vi er super stolte af stadig at arbejde tæt sammen med de Ayurvediske Sundheds- og Livsstilskonsulenter, som er uddannet i Nordic Ayurveda regi. De er alle kompentente mennesker med deres helt unikke tilgang til at bringe Ayurveda ud og gøre en forskel for mennesker. Du kan læse mere om dem nedenfor og kontakte dem direkte.

 

SIGNE BERNHARD

 

Signe er foruden Ayurvedisk Sundheds- og Livstilskonsulent, også uddannet Yogalærer og Coach. Signe inspirerer og hjælper sine klienter til at få ro og harmoni i deres krop og sind igennem sit koncept “Find dit Jeg”

I Signes arbejde har hun særligt fokus på, hvad stress gør ved kroppen, og hvordan man kan forebygge og behandle stress. Det foregår i Værløse og online.

 
GÅ TIL WEBSITE

Maibritt Grundahl

 

Maibritt er foruden Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent også uddannet Kostvejleder. I sin praksis arbejder hun bl.a. med personlige 1:1 forløb med henblik på støtte den enkelte til positive livsstilsændringer. Dette sker både i hendes klinik i Frederikssund og online.

Hun benytter sig af flere af Ayurvedas redskaber, som rette kost for dig, og hvordan du kan skabe mere livskvalitet og mindre stress i dit liv – og derved opnå et liv i balance.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Ida Brieghel

 

Ida er, udover Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent, også Yogalærer, Protreptiker (filosofisk coach), Lydterapeut og MBSR Mindfulnessinstruktør.

Ida tilbyder ayurvediske konsultationer fra sin virksomhed Mind & Body Nectar i Skive og også online. I Idas arbejde er fokus på det hele menneske og med udgangspunkt i ayurveda, yoga, mindfulness og filosofi, hjælper hun sine klienter til et liv i balance.

 
GÅ TIL WEBSITE

pia kjærgaard

 

Pia har arbejdet de sidste mange år via sine malerier på at komme i kontakt med en dybere del af bevidstheden, som gang på gang har beriget hende med smukke øjeblikke af lykke over vores forunderlige og på mange måder enkle væsen, som blot ønsker kærligheden.

Det er Pias Dharma og mening at spejle dig i denne kærlighed og holde rum for at du også mærker den. Pia holder til i København og har forskellige redskaber i sin palette: Sygepleje, Intuitive counselor, Kundalini yoga lærer, Theta healer, Ayurvedisk livsstils konsulent og Skaberinde af adskillige lærerige malerier.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

pernille hvam

 

Pernille er indehaver af Meditations- og inspirationscentret Free Spirit playground i Vellinge i syd Sverige. Hun tilbyder bl.a. meditation, kropsbehandlinger, yoga, Esoterisk visdoms skole og Ayurvedisk helse og livstilsrådgivning.

Pernilles drøm har været at skabe en plads til at mennesker kan mødes, inspireres og heales. Kreativitet, fællesskab, sandhed og engagement er Pernilles drivkraft og hendes hjerte brænder lidenskabligt for Moder Jord. I Pernilles øjne er Ayurveda en tidløs manual, som samler alt det, hun ved om helse.

 
GÅ TIL WEBSITE

MAIKEN ERIKSEN

 

Maiken er indehaver af AYU.ME i Søhøjlandet, hvor hun vejleder og underviser i naturlig sundhed og livsstil. Hun anvender en kombineret tilgang mellem Ayurveda, herbologi og essentielle olier.

Maiken har særligt fokus på, at støtte kvinder i at træde ind i deres autoritet og opleve en naturlig tilstand af sundhed og glæde. Herunder hjælper hun kvinder med at finde harmonien i moderskabet og tage et kærligt ansvar for sig selv. Hun tilbyder forløb online samt 1-1 sessions og workshops i Midtjylland.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

lotte gram-jensen

 

Lotte er uddannet speciallæge i almen medicin og har arbejdet som læge i 10 år. I sin virksomhed i Vemmelev arbejder hun holistisk med dit helbred. Alle aspekter af dig, både krop, sind og ånd, bliver medtaget i Lottes vurdering af, hvordan du opnår mere sundhed og bedre livskvalitet.

Lotte bruger sin lægefaglige viden, sine clairvoyante evner og sin uddannelse indenfor ayurveda, til at give dig en personlig og skræddersyet hjælp til dine udfordringer.

 
GÅ TIL WEBSITE

frida moesgaard

 

I Fridas univers er der plads til både ayurveda, vestlig astrologi, hekseri og bevægelse. Hun skaber kvindecirkler baseret på naturens rytmer, underviser i yoga og har 1:1 sessioner og forløb om bl.a. hverdagsrutiner, kost og bevidsthed.

Frida tror på, at vi lærer og heler i fællesskaber, og elsker derfor at dele dette magiske rum med dig. Hvis du har lyst til at høre mere eller booke en samtale, er du altid velkommen til at skrive en besked til Frida.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Christine Erritzøe

 

Christine er Bachelor i Ernæring og Sundhed, Personlig træner, Psykoterapeut, Coach og nu også Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent

Christine underviser og giver sessioner i København. Mere info kommer.

 
WEBSITE KOMMER

Nina Østergaard Riisager

 

Nina brænder for at hjælpe andre til et liv i balance med mindre stress og mere nærvær. Udover at være Ayurvedisk Sundheds og Livsstilskonsulent er hun også uddannet indenfor yoga og mindfulness samt laver NADA øreakupunktur og er Access Consciousness Bars behandler.

Nina tilbyder ayurvediske konsultationer fra sit firma Karmaveda i Egedal samt online. Redskaber som åndedræt, meditation og sunde daglige rutiner er noget af det der bliver lagt stor vægt på i de forløb som skræddersyes til dig der vil skabe et stærkt fundament for sundhed og livsglæde. Nina underviser også gruppeforløb for teenagere.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Kasper Cetti

 

Kasper er uddannet Body SDS behandler, og har i mange år arbejdet med behandlinger på egen klinik på Amager, og haft folk på briksen ved diverse retreats rundt omkring i hele verden. Desuden er han uddannet åndedrætslærer og Ayurvedisk sundheds og livstilskonsulent.

Kasper har i sine 1:1 med klienter fokus på det hele menneske, og hvordan krop og sind er uløseligt forbundet. Ved behandling inddrager Kasper teknikker fra kropsterapien, åndedrættet og hvad en Ayurvedisk livsstil med rutiner, kost og motion kan gøre for den enkelte. Kasper tager også ud til virksomheder og holder foredrag, og laver workshops som er tilpasset den enkelte virksomhed.

 
GÅ TIL WEBSITE

Mathilde Moyell

 

Mathilde har arbejdet med sundhed og bæredygtighed i en årrække, ikke mindst som founder af orgayana – et internationalt online livstils-magasin for sundhed og bæredygtighed. Ud over Ayurvedisk sundheds- og livsstilkonsulent, er Mathilde også udannet ICI Neuro coach, Mentaltræner og Yogalærer og er certificeret i ernæring, bæredygtighed og naturlig hudpleje.

Mathilde arbejder især med bevidst bæredygtighed, indefra og ud: Hvordan vi kan opnå en sundere og mere bæredygtig livsstil, ved at arbejde med os selv igennem 6 stadier: mental træning, kost, bevægelse, hudpleje/beklædning, vores hjem og omgivelser. Du kan dykke ned i Mathildes bæredygtige platform, Orgayana, her og læse mere om Mathilde, på hendes personlige website, hvor du også kan booke konsultationer, workshops og foredrag.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Sandra Nygaard

 

Sandra er en erfaren yogalærer, ayurvedisk livsstilskonsulent og indehaver af Yogahjerter Yogastudio i Holstebro. Sandras nærværende undervisning inspirerer til et liv i balance, med mere livsenergi, glæde og ro via yoga, dans og ayurvediske redskaber.

I sit lyse hjertevarme studio – en oase af fælleskab, tilbyder hun ugentlige yogaklasser, online undervisning, workshops, 1:1 undervisning og ayurvediske konsultationer.

 
GÅ TIL WEBSITE

Jannie Arvad

 

Jannie Arvad har siden 1998 arbejdet med alternativ behandling og de sidste 16 år uddannet alternative behandler. Men i hendes arbejde har hun støt på et stort behov for at få klienterne til at forstå deres egen krop og tage ansvar for den.

Derfor har hun efter at have afsluttet uddannelsen som Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent færdigudviklet Ny-livsenergi, som giver helt almindelige mennesker et indblik i anatomi, fysiologi samt psykologi og med redskaber til at kunne helbrede sig selv og dermed leve et liv i balance.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

rikke holm-rasmussen

 

Rikke er foruden ayurvedisk sundheds- og livstilskonsulent også lærer. Hun brænder for at hjælpe lærere med at afhjælpe velkendte og belastende problemer og højne deres kompetencer i relationsarbejdet med de elever, som ofte slår sig på skolen og lærerne og omvendt.

Rikkes ben er plantet i den psykodynamiske muld med en god portion narrativ tilgang, som har været hendes bedste redskaber i sin tid som lærer på dagbehandlingsskoler. Der udover har hun kursusforløb i Mentalisering, Nussa og uddannelse som miljøterapeut.

 
skriv mail

Marianne M. Marijnissen

 

I sine individuelle sessioner kan Marianne støtte dig i at skabe denne balance ved at bruge dosha tests, og vejledning i kost, meditation, pranayama, mantra, chakra, yoga øvelser mm. for derved at skabe en fysisk og mental balance, en balance i dig – den du er.

Marianne er desuden uddannet social og sundheds assistent, arbejder i akut og rehabiliteringen, og føler nu et stærkt kald for at formidle ayurvedaens redskaber gennem foruden 1:1, så workshops og foredrag. Hun arbejder sammen med Yogacenteret Dyrk Yoga i Gilleleje.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Hanne Hvilsom

 

Hanne er foruden at være Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent, Socialpædagog af grunduddannelse med overbygning af diplom i Ledelse og Organisation, Proceskonsulent, Filosofisk Coach og har arbejdet som mellemleder i kommunal integreret 0-6 års daginstitution i 22 år.

Hanne har i sin erfaring oplevet flere familier i mistrivsel, men fokus blev mere til den diagnostiske side, end hvordan udvikler vi os med fokus på god trivsel både i krop, sind og sjæl. Hanne er passioneret indenfor forældreskabet til småbørn og tilbyder holistiske bevidst forældreskab, enkeltsessions med udgangspunkt i Ayurvedaen, samt Reborn åndedrætsterapi.

 
GÅ TIL WEBSITE