Konsulenter | Nordic Ayurveda

Vi er super stolte af stadig at arbejde tæt sammen med de Ayurvediske Sundheds- og Livsstilskonsulenter, som er uddannet i Nordic Ayurveda regi. De er alle kompentente mennesker med deres helt unikke tilgang til at bringe Ayurveda ud og gøre en forskel for mennesker. Du kan læse mere om dem nedenfor og kontakte dem direkte.

 

SIGNE BERNHARD

 

Signe er foruden Ayurvedisk Sundheds- og Livstilskonsulent, også uddannet Yogalærer og Coach. Signe inspirerer og hjælper sine klienter til at få ro og harmoni i deres krop og sind igennem sit koncept “Find dit Jeg”

I Signes arbejde har hun særligt fokus på, hvad stress gør ved kroppen, og hvordan man kan forebygge og behandle stress. Det foregår i Værløse og online.

 
GÅ TIL WEBSITE

Maibritt Grundahl

 

Maibritt er foruden Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent også uddannet Kostvejleder. I sin praksis arbejder hun bl.a. med personlige 1:1 forløb med henblik på støtte den enkelte til positive livsstilsændringer. Dette sker både i hendes klinik i Frederikssund og online.

Hun benytter sig af flere af Ayurvedas redskaber, som rette kost for dig, og hvordan du kan skabe mere livskvalitet og mindre stress i dit liv – og derved opnå et liv i balance.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Ida Brieghel

 

Ida er, udover Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent, også Yogalærer, Protreptiker (filosofisk coach), Lydterapeut og MBSR Mindfulnessinstruktør.

Ida tilbyder ayurvediske konsultationer fra sin virksomhed Mind & Body Nectar i Skive og også online. I Idas arbejde er fokus på det hele menneske og med udgangspunkt i ayurveda, yoga, mindfulness og filosofi, hjælper hun sine klienter til et liv i balance.

 
GÅ TIL WEBSITE

pia kjærgaard

 

Pia har arbejdet de sidste mange år via sine malerier på at komme i kontakt med en dybere del af bevidstheden, som gang på gang har beriget hende med smukke øjeblikke af lykke over vores forunderlige og på mange måder enkle væsen, som blot ønsker kærligheden.

Det er Pias Dharma og mening at spejle dig i denne kærlighed og holde rum for at du også mærker den. Pia holder til i København og har forskellige redskaber i sin palette: Sygepleje, Intuitive counselor, Kundalini yoga lærer, Theta healer, Ayurvedisk livsstils konsulent og Skaberinde af adskillige lærerige malerier.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

pernille hvam

 

Pernille er indehaver af Meditations- og inspirationscentret Free Spirit playground i Vellinge i syd Sverige. Hun tilbyder bl.a. meditation, kropsbehandlinger, yoga, Esoterisk visdoms skole og Ayurvedisk helse og livstilsrådgivning.

Pernilles drøm har været at skabe en plads til at mennesker kan mødes, inspireres og heales. Kreativitet, fællesskab, sandhed og engagement er Pernilles drivkraft og hendes hjerte brænder lidenskabligt for Moder Jord. I Pernilles øjne er Ayurveda en tidløs manual, som samler alt det, hun ved om helse.

 
GÅ TIL WEBSITE

MAIKEN ERIKSEN

 

Maiken har særligt fokus på, hvordan den Ayurvediske livsfilosofi kan bidrage til at skabe balance og øget livsenergi hos kvinder i den fertile periode i livet. Hun hjælper kvinder til at opbygge sunde vaner og en balanceret livsstil, som støtter fertilitet og bidrager til en sund og nærværende rejse gennem graviditet, fødsel og moderskabet.

Maiken ser forældreskabet som en transformerende periode i livet, som giver en unik mulighed for at skabe en dybere forbindelse til vores autentiske selv. Hendes intention er at støtte kvinder på denne rejse, så de kan være i moderskabet med en naturlig tilstand af glæde og nærvær. Maiken er pt på barsel og er tilbage til praksis i 2022, hvor hun tilbyder 1-1 sessions samt gruppeforløb.

 
WEBSITE KOMMER
 

lotte gram-jensen

 

Lotte er uddannet speciallæge i almen medicin og har arbejdet som læge i 10 år. I sin virksomhed i Vemmelev arbejder hun holistisk med dit helbred. Alle aspekter af dig, både krop, sind og ånd, bliver medtaget i Lottes vurdering af, hvordan du opnår mere sundhed og bedre livskvalitet.

Lotte bruger sin lægefaglige viden, sine clairvoyante evner og sin uddannelse indenfor ayurveda, til at give dig en personlig og skræddersyet hjælp til dine udfordringer.

 
GÅ TIL WEBSITE

frida moesgaard

 

I Fridas univers er der plads til både ayurveda, vestlig astrologi, hekseri og bevægelse. Hun skaber kvindecirkler baseret på naturens rytmer, underviser i yoga og har 1:1 sessioner og forløb om bl.a. hverdagsrutiner, kost og bevidsthed.

Frida tror på, at vi lærer og heler i fællesskaber, og elsker derfor at dele dette magiske rum med dig. Hvis du har lyst til at høre mere eller booke en samtale, er du altid velkommen til at skrive en besked til Frida.

 
GÅ TIL WEBSITE
 

Christine Erritzøe

 

Christine er Bachelor i Ernæring og Sundhed, Personlig træner, Psykoterapeut, Coach og nu også Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent

Christine underviser og giver sessioner i København. Mere info kommer.

 
WEBSITE KOMMER

Nina Østergaard Riisager

 

Nina brænder for at hjælpe andre til et liv i balance med mindre stress og mere nærvær. Udover at være Ayurvedisk Sundheds og Livsstilskonsulent er hun også uddannet indenfor yoga og mindfulness samt laver NADA øreakupunktur og er Access Consciousness Bars behandler.

Nina tilbyder ayurvediske konsultationer fra sit firma Karmaveda i Egedal samt online. Redskaber som åndedræt, meditation og sunde daglige rutiner er noget af det der bliver lagt stor vægt på i de forløb som skræddersyes til dig der vil skabe et stærkt fundament for sundhed og livsglæde. Nina underviser også gruppeforløb for teenagere.

 
GÅ TIL WEBSITE