Om Maria | Nordic Academy of Ayurveda

Om Maria

Min fornemmeste opgave og vigtigste livsmission er, at støtte DIG på vejen til et meningsfyldt liv i balance!
Jeg benytter mig af redskaber, der giver DIG øget livsenergi, glæde og sundhed på en naturlig måde og booster DIT mod til at følge DIN livsvej!

Den korte version

Uddannelse og erfaring

2002-2003: Studier i Indien: yoga og ayurveda

2004-2006: Fødselscoach uddannelse v. Mia Jiaya Gilling Borgmann

2005: Oprettede egen virksomhed – Maria Juhl – yoga & coaching

2008: Life- og business coach v. Manning Inspire

2008-2011: Coach trainer, mentor coach, feedbacker og yogalærer hos Manning Inspire

2009: Var med til at starte www.dyssekildeyoga.dk, hvor jeg stadig underviser løbende

2009-2014: Løbende uddannelse på Chopra Center University i Californien i yoga, meditation og ayurveda. Blev endeligt certificeret i 2014.

2010-11: Coach for de ansatte vedr. sundhed og stress management hos www.rainmaking.dk

2011: Udgav det guidede yogaprogram Rejsen mod helhed (CD og download)

2011-12: Yogablogger for Fit Living

2012-2013: Manager uddannelse og virke hos privat firma

2014-medio 2015: Daglig leder og underviser hos Dyssekilde Yogacenter

2015-idag: Ejer af virksomheden: Nordic Academy of Ayurveda, der støtter virksomheder og individer til et meningsfyldt liv i balance. Dette gøres blandt andet gennem online kurser, workshops, foredrag, blogs og som fast skribent for Psykologi, ugebladet SØNDAG og Jysk Fynske Mediers Livsstils magasin.

Oktober 2017: Udgav første bog “Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”

Marts 2018: Lancerede online livsstils universet MER LIVSENERGI, for alle der ønsker støtte til en sundere og mere sprudlende livsenergi i hverdagen.

August 2019: Udkom bogen “AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME” på Forlaget Gyldendal

Maj 2020: Lanceres Online Ayurveda Grundforløb og Ayurveda Uddannelse.

 

Den længere og mere personlige version

 

I 2001 under en universitetsuddannelse var jeg på vej ind i en depression. Jeg pressede mig selv til altid at præstere og havde dybest set planlagt og eksekveret et liv, jeg ikke brød mig om. Jeg følte mig konstant trængt op i en krog og havde ingen åndehuller til blot at være.

Da jeg også fik svært ved at sove, begyndte jeg til yoga. På trods af at jeg intet kendte til yoga, havde jeg en idé om, at dette måske ville hjælpe. Det blev starten på en fuldstændig omlægning af mit liv. Foruden yogaøvelser integrerede jeg ayurvedas principper i mit liv og jeg blev meget overrasket over, hvor stor en effekt dette naturlige system havde på mit helbred.

Jeg har siden været så passioneret omkring at dele yoga, ayurveda og meditation, at jeg har valgt at uddanne mig indenfor og undervise i samme.

Min erfaring er, at langt de fleste af os i denne højeffektive og hurtigtbevægende del af verden har brug for, at yoga ikke også kommer til at handle om præstation men snarere om den fulde accept af os selv og den krop, vi nu har. Kun gennem accept kan vi virkelig give slip i kroppen og opnå afspænding og fuld effekt af de urgamle yogiske teknikker.

Fra 2002-2003 tog jeg selvplanlagt uddannelse i Indien. Og mellem 2009-2014 uddannede jeg mig videre hos Deepak Chopra (www.chopra.com) i Californien. Deepak er en af vores tids mest indflydelsesrige oversættere af Indiens tidsløse visdom. Min certifikation på Chopra Centeret strækker sig over Ayurveda, Vedisk filosofi, Meditation og Yoga. Se evt. Deepak Chopras udtalelse om mit arbejde herunder.

Derudover har jeg flirtet en del med coaching og uddannede mig i 2008 til Life- og Business Coach hos Manning Inspire, hvor jeg efterfølgende indtil 2011 var tilknyttet som certifier, mentorcoach, coach trainer og yogalærer.

Personligt er jeg mor til Silas (2004) og Eske (2007) og mødte i 2015 min sjæleven og livspartner Marko Filipovic.

Jeg har en ukuelig tro på, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere end vi selv tror….

 

Kærligst Maria

 

Referencer

 

 

Deepak Chopra, verdensberømt ekspert inden for holistisk sundhed og bedstsælgende forfatter

 

”Maria er en yderst kompetent og erfaren yogalærer. Hun er troværdig og tillidsvækkende og er en kæmpe ressource, der har meget at tilbyde. Som underviser er Maria tilstedeværende, hjertevarm og meget inspirerende og jeg har glædet mig til undervisningen hver gang.”

Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder

 

“Jeg blev smittet af Marias energi fra første møde! Marias budskab handler dybest set om, at vores rejse til balance og mere livsenergi kommer, når vi skaber plads, mærker efter og giver os selv omsorg og kærlighed. Marias undervisning er essensen af hendes dybe viden, koblet med hendes egen livserfaring, praksis, åbenhed og indsigt og vil inspirere DIG ligeså vel som hun inspirerer mig og dem, der kommer i SoulHouse hver uge!”

Mie Martha Moltke, danser, foredragsholder, forfatter og udvikler af FeminineFlow

 

“Jeg bruger Marias undervisning til at stresse af i både krop og sind. Efter en arbejdsdag er det rart igen at lande i kroppen og tænke klart. Efter at have prøvet forskellige instruktører og former for yoga er det en fornøjelse at være tilbage hos den bedste.”

Jarl Rosenlykke, Rainmaking.dk

 

”Maria Juhl har siden sommer 2014 været tilknyttet Aktiv omsorg i Halsnæs kommune som sundhedscoach. Maria har arbejdet stress forebyggende og lavet mindfulness træning og yoga for kommunes ansatte. Dette arbejde har omfattet træning på gruppe,- og individniveau og har omfattet forebyggende såvel som behandlende arbejde i forhold til kommunens sygfraværs indsats. Vi har været rigtigt glade for Marias indsats/arbejde, som altid har været meget professionelt og etisk i orden”.

Nicolai Friis, Arbejdsmiljøkonsulent

 

Kontakt mig på mail@mariajuhl.com eller tlf. 6065 0804