Om os | Nordic Academy of Ayurveda

Om os

Nordic Ayurveda består af Kristine Swalethorp og Maria Juhl, der sammen ønsker at bringe Ayurvedas ældgamle og yderst brugbare redskaber ind i en moderne, nordisk kontekst, så endnu flere kan opnå øget livsenergi, glæde og sundhed på en naturlig måde i Danmark.

I dag underviser vi sammen Fundamentet for Sundhed, online Ayurveda grundforløb, samt Ayurveda Uddannelsen. Indenfor få måneder er vi medejere af AYA HOUSE: Ayurveda Yoga Awareness House beliggende midt i skøn natur i Nordsjælland.

Hos AYA HOUSE vil du have mulighed for at tage dags- og weekendretreats, kommer til Tridosha Yoga med Maria og få livgivende Ayurvediske behandlinger. Mere info følger snart…

Kristine Swalethorp

Uddannelsesleder og underviser indenfor Ayurvedisk mad, udrensning og aromaterapi på Ayurveda Uddannelsen.


Kristine har de seneste 10 år praktiseret de Ayurvediske principper personligt og er denne sommer flyttet hjem til Danmark efter tre år i USA, hvor hun blandt andet er blevet certificeret Ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien.

Efter at have set og oplevet, hvordan man i USA benytter integreret medicin og hvor central en rolle Ayurveda spiller, er hendes mission at få skabt endnu større bevidsthed samt støtte andre i de Ayurvediske principper, så vi sammen kan blive bedre til at forebygge sygdom i Danmark og opnå det bedste, længste og lykkeligste liv muligt.

Maria Juhl

Hovedunderviser i Nordic Ayurveda regi med mere end 15 års erfaring i undervisning indenfor sundhed, coaching og yoga.

Siden Yoga og Ayurveda i 2001 hjalp Maria ud af af en depression som ung universitetsstuderende har hun været passioneret omkring at leve en balanceret Ayurvedisk livsstil og bringe disse redskaber videre til andre.

Maria startede som underviser indenfor yoga med speciale i graviditet, fødsel og efterfødsel. Sidenhen udvidede hun sine kompentencer indenfor videregivelsen af de livstransformerende værktøjer ved i 2008 at uddanne sig til Life og Business Coach. Fra 2009-2014 gennemførte Maria intensiv uddannelse indenfor Ayurveda, Yoga og Vedisk filosofi på Chopra Center University, Californien hos Deepak Chopra.

Maria har udgivet det guidede yogaprogram Rejsen mod helhed (2011), samt bøgerne Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden (2017) og AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME (2019 på Gyldendal).

Hun er desuden skaberen af det Ayurvediske livsstils Univers MER LIVSENERGI, for alle der ønsker støtte til en sundere og mere sprudlende livsenergi i hverdagen, samt nyeste skud på stammen sammen med sin partner Kristine Swalethorp: Fundamentet for Sundhed (Online Ayurveda Grundforløb) og Ayurveda Uddannelse.

Maria er mor til Silas (2004) og Eske (2007), mødte i 2015 sin sjæleven og livspartner Marko Filipovic, og har en ukuelig tro på, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere, end vi selv tror….

 

Referencer

 

 

Deepak Chopra, verdensberømt ekspert inden for holistisk sundhed og bedstsælgende forfatter

 

”Maria er en yderst kompetent og erfaren yogalærer. Hun er troværdig og tillidsvækkende og er en kæmpe ressource, der har meget at tilbyde. Som underviser er Maria tilstedeværende, hjertevarm og meget inspirerende og jeg har glædet mig til undervisningen hver gang.”

Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder

 

“Jeg blev smittet af Marias energi fra første møde! Marias budskab handler dybest set om, at vores rejse til balance og mere livsenergi kommer, når vi skaber plads, mærker efter og giver os selv omsorg og kærlighed. Marias undervisning er essensen af hendes dybe viden, koblet med hendes egen livserfaring, praksis, åbenhed og indsigt og vil inspirere DIG ligeså vel som hun inspirerer mig og dem, der kommer i SoulHouse hver uge!”

Mie Martha Moltke, danser, foredragsholder, forfatter og udvikler af FeminineFlow

 

“Jeg bruger Marias undervisning til at stresse af i både krop og sind. Efter en arbejdsdag er det rart igen at lande i kroppen og tænke klart. Efter at have prøvet forskellige instruktører og former for yoga er det en fornøjelse at være tilbage hos den bedste.”

Jarl Rosenlykke, Rainmaking.dk

 

”Maria Juhl har siden sommer 2014 været tilknyttet Aktiv omsorg i Halsnæs kommune som sundhedscoach. Maria har arbejdet stress forebyggende og lavet mindfulness træning og yoga for kommunes ansatte. Dette arbejde har omfattet træning på gruppe,- og individniveau og har omfattet forebyggende såvel som behandlende arbejde i forhold til kommunens sygfraværs indsats. Vi har været rigtigt glade for Marias indsats/arbejde, som altid har været meget professionelt og etisk i orden”.

Nicolai Friis, Arbejdsmiljøkonsulent

 

Kontakt os på info@nordicayurveda.com eller tlf. 6065 0804