Om os | Nordic Ayurveda

Nordic Ayurveda er grundlagt af Kristine Swalethorp og Maria Juhl, der er en blandt landets førende eksperter og undervisere i Ayurveda. Formålet er at bringe Ayurvedas ældgamle og effektfulde redskaber ind i en moderne, nordisk sammenhæng, så endnu flere kan opnå øget livsenergi, glæde og sundhed på en naturlig måde i Danmark.

I dag består Nordic Ayurveda af et team af højt kvalificerede undervisere og behandlere, som er en del af behandler-temaet og uddannelsen.

 

Nordic Ayurveda ApS er medejere af AYA HOUSE: Ayurveda Yoga Awareness House beliggende midt i skøn natur i Nordsjælland.

Hos AYA HOUSE kan du tage dags- og weekendretreats, komme til Tridosha Yoga, få individuelle sessioner eller livgivende Ayurvediske signatur behandlinger. Læs mere her!

 

Kristine Swalethorp

Medstifter af Nordic Ayurveda, uddannelsesleder og administrativ leder i AYA House.

Kristine har en baggrund indenfor jura og økonomi.

Hun har de seneste 10 år praktiseret de Ayurvediske principper personligt og er i sommeren 2020 flyttet hjem til Danmark efter tre år i USA, hvor hun blandt andet er blevet certificeret Ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien.

Efter at have set og oplevet, hvordan man i USA benytter integreret medicin og hvor central en rolle Ayurveda spiller, er hendes mission at få skabt endnu større bevidsthed samt støtte andre i de Ayurvediske principper, så vi sammen kan blive bedre til at forebygge sygdom i Danmark og opnå det bedste, længste og lykkeligste liv muligt.

Maria Juhl

Forfatter & medstifter af Nordic Ayurveda og AYA House, landets første Ayurvediske sundhedscenter

Siden Yoga og Ayurveda i 2001 hjalp Maria ud af af en depression som ung universitetsstuderende har hun været passioneret omkring at leve en balanceret Ayurvedisk livsstil og bringe disse redskaber videre til andre.

Maria er uddannet som doula/fødselscoach, Life og Business Coach, inden hun fra 2009-2014 gennemførte intensiv uddannelse indenfor Ayurveda, Yoga og Vedisk filosofi på Chopra Center University, Californien hos Deepak Chopra.

Maria har udgivet bøgerne Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden (2017) og AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME (2019 på Gyldendal).

Christina Vargas (US)

Certificeret Ayurvedic Health Practitioner, Ayurvedisk kok, Ayurvedisk urtespecialist, og Yoga terapeut fra California College of Ayurveda.

Christina har siden 2005 inspireret og støttet mennesker i sit firma SimpleVeda. I Dallas, USA, samarbejder hun også med hospitalet Baylor University Medical Center, om at integrere Ayurvedas redskaber med konventionel medicin.

Hos Nordic Ayurveda er hun medunderviser på uddannelsen og desuden bidrager hun med webinarer i vores Online Ayurvedisk Livsstils Univers.

Morten Krabbe

Ayurvedisk behandler og producent af Ayurvediske kosttilskud

Morten Krabbe har studeret og arbejdet med Ayurveda siden 1987. Han er blandt andet uddannet på Maharishi International University i Fairfield, Iowa, og i pulsdiagnose metoden hos Dr. Raju

I 1994 startede Morten klinikken Human Balance og har siden arbejdet professionelt med bl.a. ayurvedisk pulsdiagnose samt kost og livsstilsvejledning efter ayurvediske principper.

I 2001 etablerede han helsekostfirmaet Human Balance ApS, der selv producerer produkterne Trifalla, Trifalla Special og Reumazall samt importerer og distribuerer en lang række andre produkter af bl.a. ayurvedisk oprindelse.

I Nordic Ayurveda regi er Morten underviser på uddannelsen indenfor emnerne pulsdiagnose, og andre metoder til Dosha-bestemmelse samt urte-lære.

Lill-Britt Myhlenfordth Reffstrup

Healingsmassør, Ayurvedisk behandler og Yoga terapeut

Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi.

Som healingmassør, spa og yogaterapeut favner hun alt fra velgørende kropsbehandlinger og energigivende yogamassage til personlig træning med yoga. Lill-Britts dedikerede mål er, at du finder ro, balance og bliver den bedste udgave af dig selv.

Lill-Britt blev kåret som Året Ildsjæl ved Danish Beauty Award i 2019. Du kan booke Lill-Britts transformerende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden Shirodhara, Ayurvedisk hovedbundsmassage og Chakra afbalancering. Læs mere her!

Anita Munch

Ayurvedisk behandler, kinesiolog og healer

Anita har 12 års erfaring som behandler inden for Ayurveda behandling, kinesiologi, healing, enhedsterapi og samtale terapi.

Anita er som den eneste i Danmark uddannet i Indien i Vijay’s Foot Therapy. Anita er udover dette uddannet som Ayurveda Abhyanga massør, kinesiolog, healer, selvværdsvejleder, tantra og meditationsunderviser.

Anitas formål er at skabe fysisk og psykisk balance, bevidsthed og indre ro både hos mennesker og dyr. Du kan booke Anitas velgørende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden ansigtsmassage i AYA House. Læs mere her!

Lila Christine Lutz

Kundalini Yogalærer, Reiki Master healer og Ayurvedisk behandler

Lila er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

Lila har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger blandt andet med klangmassage og lydhealing.

Du kan booke Lilas healende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden afsluttende klangmassage i AYA House. Læs mere her!

Noell Elise Wakeroots

Meditationslærer

Noell er uddannet Primordial Sound Meditation Teacher ved Deepak Chopra, og underviser både i meditation og bevidsthedsudvidelse. I januar 2018 skabte hun succeskonceptet Noell Crystals med visionen om at bygge bro mellem dén moderne og dén spirituelle og bevidste verden.

Noell Crystals inspirer dig til at implementere mere energibevidsthed i din hverdag, og tilbyder dig energiredskaber af højeste kvalitet, samt andre økologiske & miljøvenlige produkter.

I Nordic Ayurveda regi underviser Noell i meditation og bevidsthedsudvidelse både på online kurset Fundamentet for Sundhed og uddannelsen.

Sara Speyer

Freelance forsker og cand.mag. i Indologi og Sanskrit

Sara Speyer har fungeret som alternativ behandler siden 1995 og bruger en eklektisk blanding af āyurveda, kinesisk medicin, nordisk urtelære og kropsbehandlinger.

I 2017 blev hun cand.mag. i indologi fra Københavs Universitet. Hun har beskæftiget sig en hel del med āyurvedaens basistekster på sanskrit, samt med yoga- og jyotiṣhtekster.

Sara er freelanceforsker og underviser i sanskrit, samt i filosofi og historien bag yoga, āyurveda mv. Derudover er hun en del af en international forskergruppe, som i fællesskab oversætter Gārgīyājyotiṣa, som er en af de ældste tekster om oldtidens videnskaber.

I Nordic Ayurveda regi underviser Sara på uddannelsen i Ayurveda filosofi og historie.

Marko Filipovic

Erhvervskonsulent og coach

Marko har speciale inden for salg, ledelse, psykologi, planlægning, kommunikation og personlig gennemslagskraft, og det at få mennesker til at være den bedste udgave af sig selv.

Gennem de sidste 22 år har Marko bidraget til, at udvikle og inspirere omkring 30.000 mennesker fra over 60 forskellige brancher. Hans styrker er blandt andet, at få mennesker til at åbne hurtigere op, erkende og tage ansvar for egne mål, mønstre, vaner, performance og trivsel.

I Nordic Ayurveda regi er han underviser på business modulet på uddannelsen, hvor han støtter vores studerende og uddannede Ayurvediske Sundheds- og Livsstilskonsulenter til at få succes med deres budskab og skabe en levevej.

 

Referencer

 
 

Deepak Chopra, verdensberømt ekspert inden for holistisk sundhed og bedstsælgende forfatter

Kontakt os på info@nordicayurveda.com eller tlf. 6065 0804