| Nordic Academy of Ayurveda

Ønsker du at løfte barren for, hvor sprudlende, inspireret og sund, du kan føle dig?

Ønsker du redskaber til et meningsfyldt liv i balance?

 

Vedvarende sundhed kommer af balance i alle tre dele af dig: din krop, dit sind og dine følelser. Jeg guider dig til denne balance, jeg kalder ayurvedisk livsstil, og som vil give dig adgang til den energi og glæde, du optimalt indeholder!

 

Gennem 4 moduler på i alt 8 uger tilbyder jeg dig et udpluk af redskaber og øvelser, der er inspireret af ayurveda (livets visdom) og yoga – alle designet til at løfte din livsenergi og og støtte dig på din vej til et meningsfyldt liv i balance!

 

Modulernes temaer er:

1. Stress af og mærk dig selv dybere (vata balance) 
2. Få balance mellem præstation, restitution og nydelse (pitta balance)
3. Skab det liv, du drømmer om (kapha balance).
4. Løft din energi og bevidsthed

 

Næste kursusstart er 11. september 

 

Datoerne for LIVE webinars er: onsdag den 25.9 kl. 20-21, mandag den 7.10 kl. 17-18, onsdag den 23.10 kl. 20-21 og mandag den 4.11 kl. 17-18. Hvis du ikke kan være tilstede live, kan du sagtens se videoerne efterfølgende.

 

Online kurset Lev mere – Kæmp mindre indeholder:

  • Fokus på DIG! 1 times 1:1 individuel sund-livsstil-session med Maria Juhl over telefon/skype
  • Klarlæggelse af DIN personlige ayurveda-type (såkaldte dosha-sammensætning) og vej til balance
  • Kostvejledning
  • 4 skræddersyede yogaprogrammer, der underbygger modulerne
  • 4 inspirerende video-oplæg
  • 4 guidede audio-meditationer

  • 4 LIVE webinars á 1 time, hvor DU kan stille spørgsmål, debattere, lytte med, og få relevante svar live (og som også kan høres/ses igen senere, så meget du vil)

  • Adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, dele oplevelser og kommunikere med mig og de andre på rejsen, og fortsat blive inspireret…
  • Evighedsadgang til ALLE materialerne

    

    

PRIS kun kr. 2495,-

Early bird indtil den 15. august – SPAR kr. 500,- (TRYK HER)

 

 

Hvem er målgruppen for kurset?

Alle der ønsker at leve et sundt liv, på en naturlig, let, glædesfyldt, livskraftig og balanceret måde, der bunder i grundlæggende, gennemafprøvet visdom, og sund fornuft:-)

 

Hvorfor og hvordan online?

Kender du det, at du super gerne vil deltage i et kursus, og virkelig følge det, men tidspunkter, geografi og hverdagsrytme passer bare ikke lige ind i dit program? Med online kurset, får du maksimalt udbytte, optimal fleksibilitet, og ubegrænset anvendelse, når det passer DIG!

 

“Kæreste Maria, det er begyndelsen på et fantastisk og skelsættende liv. Jeg er meget taknemmelig. Tak fordi du skabte og lærte mig, hvordan jeg med Ayurveda kan ændre min livsbane og have tillid og tro på at følge min drøm. Jeg mediterer, laver yoga og åndedrætsøvelser på skift i en fast rutine og det er fra dig, som jeg har glæde af det hver eneste dag.” Lisbeth

 

“Tak for online kurset, skønne Maria… Derudover kan jeg tilføje, at jeg syntes modulerne er bygget så fint og overskueligt op. Du formidler indholdet så fint og roligt og nemt forståeligt og med en åbenhed – rummelighed og forståelse for, at vi alle hver især har vores måde, overskud og energi at følge kurset på, og alt er som det skal være. Det giver en kæmpe tillid, tryghed og følelse af at være helt ok som den man erJeg er faldet i søvn til dine skønne meditationer – din stemme er så beroligende, og så jeg suget alt til mig omkring Vata, og det hele er en kæmpe hjælp og støtte til mig. Hvis alle bare kunne følge disse principper engang i mellem – så ville det gøre så kæmpe en forskel på alle mennesker og verden ville opleves af mange som værende et bedre sted at leve i…” Marlene

 

 

Din guide på rejsen er Maria Juhl, der er uddannet og certificeret hos den verdensberømte læge, forfatter og inspirator Deepak Chopra i Californien. Hendes uddannelse strækker sig over ayurveda, yoga, meditation og vedisk filosofi.

Maria har en ukuelig tro på og erfaring med, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere end vi selv tror.

Maria har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser virksomheder og private inden for sund livsstil, livsenergi, produktivitet, balance og velvære.

Hør hele Deepaks udtalelse om Marias arbejde her!