| Nordic Ayurveda

Tiden kalder på, at vi i stedet for at rejse ud, rejser hjem. Vi vil derfor i den kommende tid arrangere events og retreats her i Danmark og i de fleste tilfælde i vores nye lækre Ayurvediske sundhedshus AYA House ved Fredensborg.

AYURVEDA MINIRETREAT I AYA HOUSE – næste datoer 22.-23. januar og 21.-22. maj

Byg dit fundament for sundhed og øget livsenergi med dette Ayurveda årstidsretreat og dertilhørende online kursus.

Du lærer om og praktiserer den holistiske sundhedsvidenskab Ayurvedas redskaber til et meningsfuldt liv i balance – for krop, sind og bevidsthed.

Dette retreat vil blive din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse.

Vi vil:

– praktisere yoga, åndedrætsøvelser og meditation

– spise sunde ayurvediske måltider og lære om ayurvedisk mad

– lære vores Dosha-konstitution at kende og få værdifulde redskaber til, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer.

– Og så skal vi selvfølgelig være ude i AYAs skønne naturlige omgivelser, så meget vejret overhovedet tillader det.

Derudover modtager du 45 min ayurvedisk behandling og du får adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte og fuldføre online kurset, som det passer dig efter endt workshop.

Fundamentet for Sundhed hjælper dig med at tage den ayurvediske livsstil med hjem og giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag efter endt kursus. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.

Undervisere på retreatet er Maria Juhl, Lotte Gram-Jensen, Maibritt Grundahl samt special guest: Ayurveda kok Nira Kehar

Næste retreat foregår lørdag den 22. januar kl. 10.00-18.00 og søndag den 23. januar kl. 9.00-17.00.

Prisen for retreatet er inkl. 45 min ayurvedisk behandling, frokost, tidlig aftensmad, snacks, og te begge dage, samt onlinekurset Fundamentet for Sundhed (Normalpris for Fundamentet for Sundhed 2495,-)

Tilmelding her!

SOMMERRETREAT I AYA HOUSE

Du kan allerede booke vores sommer retreat nu, som foregår den 21.-22. maj i AYA House! Samme indhold som ovenover, dog med sommer tema.

Tilmelding her!

OBS: Du booker selv overnatning, hvis dette ønskes, foreksempel på det lokale Katrinelund B&B her eller på Fredensborgs smukke Store kro her!