| Nordic Ayurveda

Tiden kalder på, at vi i stedet for at rejse ud, rejser hjem. Vi vil derfor i den kommende tid arrangere events og retreats her i Danmark og i de fleste tilfælde i vores nye lækre Ayurvediske sundhedshus AYA House ved Fredensborg.

AYURVEDA MINIRETREAT I AYA HOUSE

Byg dit fundament for sundhed og øget livsenergi med dette Ayurveda efterårs-retreat fra 30.-31. oktober og dertilhørende online kursus.

Du lærer om og praktiserer den holistiske sundhedsvidenskab Ayurvedas redskaber til et meningsfuldt liv i balance – for krop, sind og bevidsthed.

Dette retreat vil blive din kickstart til et sundere liv. Du lærer din Ayurveda-type at kende, og bliver præsenteret for de vigtigste redskaber på din Ayurvediske rejse.

Vi vil:

– praktisere yoga, åndedrætsøvelser og meditation

– spise sunde ayurvediske måltider og lære om selv at tilberede denne mad

– lære vores Dosha-konstitution at kende og få værdifulde redskaber til, hvordan vi skaber Dosha-balance og følger naturens rytmer.

– arbejde med vores følelsesmæssige balance, som er en vigtig brik i vores sundheds puslespil.

– Og så skal vi selvfølgelig være ude i AYAs skønne naturlige omgivelser, så meget vejret overhovedet tillader det.

Derudover modtager du søndag 45 min ayurvedisk behandling og du får adgang til Fundamenet for Sundhed, som er vores online Ayurveda grundforløb. Du kan starte og fuldføre online kurset, som det passer dig efter endt workshop.

Fundamentet for Sundhed hjælper dig med at tage den ayurvediske livsstil med hjem og giver dig trin for trin vejledning til at få skabt en livsstil, der passer konkret til dig, og støtter dig i din hverdag efter endt kursus. I løbet af seks online moduler lærer du om daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution.

Undervisere på retreatet er Maria Juhl, Kristine Swalethorp samt gæstelærer.

Retreatet foregår lørdag den 30. oktober kl. 10.00-18.00 og søndag den 31. oktober kl. 9.00-17.00.

Prisen for retreatet er inkl. 45 min ayurvedisk behandling, frokost, tidlig aftensmad, snacks, og te begge dage, samt onlinekurset Fundamentet for Sundhed (Normalpris for Fundamentet for Sundhed 2495,-)

Tilmelding her!

OBS: Du booker selv overnatning, hvis dette ønskes, foreksempel på det lokale Katrinelund B&B her eller på Fredensborgs smukke Store kro her!

_____________________________________________________________________________________________________________________

TENERIFE – UDSAT

 

Find tilbage til dig

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer relateret til stress? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, skønhed, varme, nærende mad og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser midt i bjergene på Tenerife! En uge til at nulstille systemet, så du kommer sundere og gladere hjem og med kufferten fyldt med brugbare redskaber til DIN hverdag!

Lær at LEVE mere

Den daglige undervisning vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag. Der vil også være en udrensningsdag, hvor vi kun spiser en meget let kost.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møder i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!

Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bøger: “AYURVEDA – følg naturens rytme” og ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”.

 

“Maria Juhl will basically educate you in how to achieve lasting health, life energy, balance and joy… With her books, Maria Juhl is spearheading a movement of holistic healing, health, well-being, and higher consciousness”

– Deepak Chopra. Forfatter, læge og rollemodel inden for holistisk sundhed.

 

Praktisk!

Vi bor midt i det storslåede naturområde Masca, som er beliggende i bjergene i det vestlige Tenerife på et hyggeligt yoga ressort. Vi spiser tre lækre, økologiske og veganske måltider om dagen, hvortil de fleste fødevarer er dyrket på grunden.

Jeg arrangerer turen i samarbejde med Bering Rejser, så du får den bedste og mest professionelle rejseoplevelse hele vejen igennem. Når du bestiller hos Bering er ALT inklusiv undtagen rejseforsikring, OG du er dækket af rejsegarantifonden.

Ved bestilling betaler du 1200 kr i depositum, og restbeløbet betales senest to måneder før afrejse – altså den 1. januar.

BOOK REJSEN HOS BERING REJSER HER!

 

 

 

Udtalelse tidligere deltagere

“Først tusind tak for dig og et fantastisk retreat:)

Jeg valgte, at tage med på dette retreat for at give mig selv en gave, efter et forløb med stress i slutningen af 2016 – og sikken en dejlig gave jeg fik.

Jeg har haft en fantastisk uge, hvor jeg er blevet meget klogere på mig selv. Jeg føler mig energifyldt, glad og sund. Det har været en uge med tid til fordybelse og reflektion, hvor jeg har fået gjort op med nogle gamle tankemønstre og vaner, hvis eneste formål var, at hindre mig i at levet et liv i glæde.

Maden og omgivelserne var smukke og skønne, helt igennem fuldstændig optimale.

Retreatet har været særligt brugbart for mig, fordi der hele vejen igennem var en rød tråd. Vi startede med at finde ind til kerne i os selv, mærke efter og give slip/udrensning, og dernæst tid til genopbygning, finde ønsker for fremtiden og manifestation af disse. Alt dette i samklang med yogatræning, afslapning, åndedrætsøvelser, meditation og praktiske øvelser, tid til fordybelse og reflektion, gjorde at alt blev meningsfyldt og udviklende.

Det vigtigste jeg har taget med hjem er, at jeg føler mig energifyldt og livsglad, samt har jeg en indre ro og balance. Skulle det ske, at jeg oplever ubalance, har jeg også fået redskaber, så jeg kan finde min balance igen. Jeg er blevet klogere på en sund livsstil, som jeg er ved at implementerer i mit liv:-)”

Sanne

 

“Retreat med Maria er den bedste gave, man kan give sig selv. Der blev skabt tid og rum til at lære sig selv bedre at kende og finde frem til den udgave af Mette, som jeg gerne vil være. Yoga, ayurvedisk livsstil og Maria er den perfekte kombination til et nyt indspark i sit liv. Jeg går konstant rundt med et kæmpe smil på læben og stråler efter denne fantastiske oplevelse og føler mig i langt højere grad i balance med mig selv.” 
Mette