Uddannede behandlere | Nordic Ayurveda

Vi er super stolte af at arbejde tæt sammen med de behandlere, som er uddannet i Nordic Ayurveda og ByKorsholm regi. De er alle kompentente mennesker med deres helt unikke tilgang til at bringe den ayurvediske signatur behandling ud og gøre en forskel for mennesker. Nogle behandler hos i House of Nordic Ayurveda (Nivå) og andre rundt i landet. Du kan læse mere om dem nedenfor, se hvor i landet de befinder sig og kontakte dem direkte.

 
Behandlere hos House of Nordic Ayurveda, Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå

LILL-BRITT MYHLENFORDTH REFFSTRUP

 

Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi.

Du kan modtage Lill-Britts transformerende Ayurveda behandlinger hos os, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden Shirodhara, Luksuspakken eller Ayurvedisk Nasya.

 
BOOK LILL-BRITT HER
 

Kenneth Klok

 

Kenneth Klok arbejder fuldtid som massør, foruden hos os, så også i egen klinik og hos Nimb i København. Han er uddannet indenfor fysiurgisk, sports og Ayurveda massage.

Kenneth formår med sit nærværende og rolige væsen, og erfarne niveau indenfor flere massagegenrer, at bringe din krop og sit sind til et så roligt stadie at vedvarende healing opstår.

 
BOOK KENNETH HER
 

Mette Hindborg Tejsner

 

Mette er uddannet Nordic Ayurveda behandler og arbejder ved siden af som skolelærer med udsatte børn. Hun behandler både hos os og i egen klinik i Hillerød. Mette er også uddannet i Akupressur og energiterapi hos Katrine Birk.

Som behandler arbejder Mette ud fra et holistisk perspektiv. Hun har altid været nysgerrig på at finde årsagen til smerter og ubalancer i kroppen fremfor at symptombehandle. Hun er nærværende og skaber ro og tid til de mennesker, hun behandler.

 
BOOK METTE HER
 
Behandlere i København
 

Kasper Cetti

 

Kasper er foruden Ayurvedisk behandler også uddannet Body SDS behandler, har i mange år arbejdet med behandlinger på egen klinik på Amager, og haft folk på briksen ved diverse retreats rundt omkring i hele verden. Desuden er han uddannet åndedrætslærer og Ayurvedisk sundheds og livstilskonsulent.

Kasper tager også mennesker i 1:1 forløb, samt holder foredrag, og laver workshops, som er tilpasset virksomheder. Kasper behandler i egen klinik i København og fra det nye år i House of Nordic Ayurveda – København.

 
BOOK HER
 

Christine Erritzøe

 

Christine er foruden Ayurvedisk behandler også Bachelor i Ernæring og Sundhed, Personlig træner, Psykoterapeut, Coach og Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent.

Christine underviser og giver sessioner i København. Mere info kommer.

 
WEBSITE KOMMER
 

Marko Filipovic

 

Marko er en meget professionel, indlevende og grundig behandler, som sætter tryghed og velvære i top. På Østerbro kan du få den skønne, groundende og nydelsesfulde Abhyanga Signatur-behandling, som stimulerer immunforsvaret, arbejder blidt med bindevævet og giver ny energi.

Marko er udover at være Ayurvedisk behandler, også underviser i erhvervslivet, coach, hypnotisør og hypnoterapeut, og derfor utrolig god til at holde rum, så du kan slappe trygt af og finde din indre ro og kerne.

 
BOOK PÅ SMS 25 317 317
 
Behandlere i Hillerød
 

Henrik Sønderup Sørensen

 

Henrik er uddannet Nordic Ayurveda behandler og har klinik hos Yogimind i Hillerød, hvor han tilbyder Ayurvedisk massage. Han har oprindeligt en uddannelse inden for økonomi og ledelse, og arbejder ved siden af som selvstændig konsulent.

Henrik har et roligt og tillidsskabende væsen og formår at skabe et trygt rum, hvor du kan slappe helt af og give dig hen til den afstressende og healende behandling.

 
BOOK HER
 
Behandlere i Hundested
 

Pia Andersen

 

Pia er foruden Ayurvedisk behandler også uddannet indenfor Japansk lifting, og har egen klinik i sit hjem i Hundested.

Pias primære uddannelse er læreruddannelsen og hun underviser stadig med stor glæde, men elsker at supplere dette arbejde med at behandle.

 
BOOK HER
 
Behandlere i Ringsted
 

Heidi Oxholm

 

Heidi er foruden Ayurvedisk behandler også uddannet indenfor Japansk lifting, Nada (øreakupunktur), Fysiurgisk massage, samt smertelindrene akupunktur

Heidi har egen klinik i Ringsted og har været igang siden 2006. Du kan læse mere på Facebook: Klinikoxholm.

 
BOOK HER
 
Behandlere i Frederikssund
 

Majbritt Rasmussen

 

Majbritt er oprindeligt uddannet regnskabsassistent, og har nu taget springet som ayurvedisk behandler med egen klinik i Frederikssund. Majbritt er også uddannet indenfor japansk lifting, hotstone massage, bms akupunktur og øreakupunktur (smertelindring).

Målet med Majbritts behandlinger er at skabe et trygt rum, hvor du kan slappe af og få en pause fra hverdagen.

 
BOOK HER