Uddannede behandlere | Nordic Ayurveda

Vi er super stolte af at arbejde tæt sammen med de behandlere, som er uddannet i Nordic Ayurveda og ByKorsholm regi. De er alle kompentente mennesker med deres helt unikke tilgang til at bringe den ayurvediske signatur behandling ud og gøre en forskel for mennesker. Nogle behandler hos AYA House (Fredensborg) og andre rundt i landet. Du kan læse mere om dem nedenfor, se hvor i landet de befinder sig og kontakte dem direkte.

 
Behandlere hos AYA House, Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg

LILL-BRITT MYHLENFORDTH REFFSTRUP

 

Lill-Britt er Nordic Ayurvedas mester-behandler med mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, meditation, spa-behandlinger, yoga & healingmassage og samtaleterapi.

Du kan modtage Lill-Britts transformerende Ayurveda behandlinger i AYA House, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden Shirodhara, Luksuspakken eller Ayurvedisk Nasya.

 
BOOK HER
 

Anita Munch

 

Anita har 12 års erfaring som behandler inden for Ayurveda behandling, kinesiologi, healing, enhedsterapi og samtaleterapi. Hun er som den eneste i Danmark uddannet i Indien i Vijay’s Foot Therapy, og derudover i Ayurvedaens Abhyanga, kinesiologi, healing, tantra og meditation.

Du kan booke Anitas velgørende Ayurveda behandlinger hos Nordic Ayurveda i AYA House, hvor du kan vælge mellem Ayurveda Signatur behandling med og uden ansigtsmassage, samt den særlige dybdegående ayurvediske behandling – masseret med fødderne.

 
BOOK HER
 

Kenneth Klok

 

Kenneth Klok arbejder fuldtid som massør, foruden i AYA House, så også i egen klinik og hos Nimb i København. Han er uddannet indenfor fysiurgisk, sports og Ayurveda massage.

Kenneth formår med sit nærværende og rolige væsen, og erfarne niveau indenfor flere massagegenrer, at bringe din krop og sit sind til et så roligt stadie at vedvarende healing opstår.

 
BOOK HER
 

Mette Hindborg Tejsner

 

Mette er uddannet Nordic Ayurveda behandler og arbejder ved siden af som skolelærer med udsatte børn. Hun behandler både hos AYA House og i egen klinik i Hillerød. Mette er også uddannet i Akupressur og energiterapi hos Katrine Birk.

Som behandler arbejder Mette ud fra et holistisk perspektiv. Hun har altid været nysgerrig på at finde årsagen til smerter og ubalancer i kroppen fremfor at symptombehandle. Hun er nærværende og skaber ro og tid til de mennesker, hun behandler.

 
BOOK HER
 
Behandlere i København

Christine Erritzøe

 

Christine er Bachelor i Ernæring og Sundhed, Personlig træner, Psykoterapeut, Coach, Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent og Ayurveda behandler

Christine underviser og giver sessioner i København. Mere info kommer.

 
WEBSITE KOMMER