Nordic Academy of Ayurveda Udannelse | Nordic Academy of Ayurveda

Nordic Academy of Ayurveda Udannelse

I 2020 lancerer jeg Ayurveda Uddannelse!

 

Uddannelsen er opdelt i tre semestre:

 

Online grundkursus – start maj 2020

1. semester er et rent online kursus, som er for alle med interesse i at leve et meningsfyldt liv i balance via ayurvedisk livsstil. Denne del af uddannelsen kan tages separat, når som helst det passer dig. Har du lyst til også at kunne lære disse principper fra dig og udfolde dit potentiale som lærer og inspirator, så er resten af uddannelsen noget for dig.

 

Overbygning og certifikation  – start september 2020 + januar 2021

2. semester er en kombination af weekendkurser i København, online undervisning, webinarer og studiegrupper. I dette semester lærer du den dybere baggrund, der dels giver dig større indsigt i egen praksis, og dels giver dig redskaber til at dele principperne i din egen omgangskreds.

3. semester handler om “dig som vejleder og inspirator”, og foregår som en kombination af weekendkurser i København, online undervisning, webinarer og studiegrupper. I dette semester får du mulighed for at skabe dit unikke udtryk, hvor du kan kombinere de ayurvediske redskaber med, hvad du ellers har med dig af talenter og uddannelse og som passer bedst med din livsvej. Semesteret afsluttes med eksamensopgave og certifikation.

 

 

   

 
Tidligere kursister på online grundkursus siger:

 

“Kæreste Maria, det er begyndelsen på et fantastisk og skelsættende liv. Jeg er meget taknemmelig. Tak fordi du skabte og lærte mig, hvordan jeg med Ayurveda kan ændre min livsbane og have tillid og tro på at følge min drøm. Jeg mediterer, laver yoga og åndedrætsøvelser på skift i en fast rutine og det er fra dig, som jeg har glæde af det hver eneste dag.” Lisbeth

 

“Tak for online kurset, skønne Maria… Derudover kan jeg tilføje, at jeg syntes modulerne er bygget så fint og overskueligt op. Du formidler indholdet så fint og roligt og nemt forståeligt og med en åbenhed – rummelighed og forståelse for, at vi alle hver især har vores måde, overskud og energi at følge kurset på, og alt er som det skal være. Det giver en kæmpe tillid, tryghed og følelse af at være helt ok som den man erJeg er faldet i søvn til dine skønne meditationer – din stemme er så beroligende, og så jeg suget alt til mig omkring Vata, og det hele er en kæmpe hjælp og støtte til mig. Hvis alle bare kunne følge disse principper engang i mellem – så ville det gøre så kæmpe en forskel på alle mennesker og verden ville opleves af mange som værende et bedre sted at leve i…” Marlene

 

    Din guide på rejsen er Maria Juhl, der er uddannet og certificeret hos den verdensberømte læge, forfatter og inspirator Deepak Chopra i Californien. Hendes uddannelse strækker sig over ayurveda, yoga, meditation og vedisk filosofi. Maria har en ukuelig tro på og erfaring med, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere end vi selv tror. Maria har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser virksomheder og private inden for sund livsstil, livsenergi, produktivitet, balance og velvære.

Hør hele Deepaks udtalelse om Marias arbejde her!