Vidste du at utilpasset er et kompliment?! | Nordic Ayurveda

 

 

Vidste du at utilpasset er et kompliment?!

Uncategorized @da

 

Når jeg guider andre i meditation stiller vi ofte ind på spørgsmålet: Hvad er min livsvej eller mit livsformål? Mange bliver lettere paniske ved dette spørgsmål og måske det ligefrem trykker på et ømt punkt, fordi vi måske føler, vi skal ‘lede’ efter det rigtige job, det rigtige liv ‘derude’.

Du kan dog godt ånde lettet op – din livsvej ligger i din DNA. Du er skabt til at følge din livsvej. Hvis du bare lytter en lille smule indad og reflekterer tilbage på dit liv, så vil du få nogle indsigter, som kan guide dig i livet! Når du får det godt af noget, så er det et sikkert tegn på, at du er på rette vej, så spørg dig selv:

Hvad er jeg god til? Hvad giver mig energi? Hvad har andre sagt, jeg er god til?

Og det er faktisk ikke kun det, vi er gode til, der viser os vejen til vores ‘livs-succes’, men ligeså meget det, vi har haft svært ved og været udfordret af i livet. Nogle af de personlige træk, vi måske ligefrem har skammet os over, er en klar indikator på potentiale. Fordi netop DET fortæller os, at vi har prøvet at passe ind uden held og det ER et held! Hurraa! For når vi ikke passer ind, så opdager vi, at vi er unikke og det giver os en fornemmelse af, hvad vi hellere vil end blot at følge mængden.

Lad mig bruge mig selv som eksempel. Jeg var ikke glad for det klassiske skolesystem. Jeg kedede mig og havde svært ved at sidde på min røv (og det har jeg stadig). Jeg hadede at lave opgaver, hvor jeg skulle referere andres tekster. Jeg husker især, at jeg kom på kant med min religionslærer, fordi hun insisterede på, at jeg skulle fortælle, hvor i bøgerne mine indsigter kom fra. Det kunne jeg IKKE fortælle, jeg vidste det bare. Det gav mening indeni mig.

På samme måde har jeg aldrig kunne være i et decideret lønmodtager job i længere tid en 1-2 år. Hvis ikke der konstant er plads til bevægelse, nytænkning, skabelse og mit udtryk, så begynder det at tære på min livsglæde. Og derfor har jeg nærmest været selvstændig hele mit liv (bogstavligt talt og i jobsammenhæng). Jeg har da tidligere (i perioder) spurgt mig selv anklagende, hvorfor jeg var sådan og hvorfor jeg ikke kunne gøre som andre og samtidig fortæller det mig jo lige præcis, HVAD der driver mig. Jeg har ikke lyst til at være et nummer i rækken. Jeg ER skaber og det er vi allesammen!

Ligeledes er jeg altid blevet tiltrukket af mennesker, der både arbejdsmæssigt og livsstilsmæssigt turde tænke udenfor boksen og gå deres egne veje. Det er sgu så inspirerende at være i selskab med passionerede mennesker og selvom vi ikke skal det samme, så inspirerer vi hinanden til at leve det liv, hvor vi ikke bare nøjes med at gå på arbejde for at tjene penge, men faktisk ønsker livsglæde og mening HVER eneste dag, vi slår øjenene op.

På tirsdag er jeg med til at interviewe og live streame spændende, innovative mennesker i forbindelse med udgivelsen af bogen ‘Gurubogen’, om iværksætteri, innovation og autentisk lederskab! Du kan være med helt gratis over Facebook og stille spørgsmål til ‘guruerne’.

 

Come join the movement of PASSION!

Du kan også være med til at inspirere andre ved at skrive herunder i bloggen eller på FB, hvad DU brænder for og hvad der får dig op om morgenen? Come join the movement of PASSION!

 

Givet i kærlighed <3

Maria

[wpdevart_like_box profile_id=”livemorestruggleless/” connections=”show” width=”500″ height=”750″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]