Bliv guidet til holistisk sundhed derhjemme! | Nordic Ayurveda

Bliv guidet til holistisk sundhed derhjemme!

Måske bor vi ikke i nærheden af hinanden?

Måske oplever du også, at det kan være svært at sætte et særligt tidspunkt af hver dag eller uge til at gøre noget godt for dig selv? Måske vil du bare gerne have støtte til balance, hvor og hvornår, det passer dig?

 

Jeg vil rigtig gerne tilbyde dig redskaber til at booste din sundhed og løfte din bevidsthed – derhjemme! Din mulighed for at give dig selv gaven af nærvær og kærlighed gennem egenpraksis, når og hvor det passer dig? Fuld fleksibilitet i en omskiftelig verden!

 

Jeg har tre gode forslag til dig

 

1. Du kan tegne abonnement til mit online univers MER livsenergi, hvor der ugentligt er nyt indhold, månedligt webinar, fast yogabibliotek, opskrift kartotek og masser af andet indhold, som du kan gå til når-som-helst.

 

Læs om hvordan du dagligt kan sikre dig et skud LIVSENERGI her!

 

2. Du kan tage med på mit online kursus LÆR AT MEDITERE PÅ 7 DAGE, hvis du specifikt har lyst til at dykke dybere ind i meditation – et af ayurvedaens absolut bedste og mest effektive redskaber.

 

Læs mere om online kurset her

 

3. Eller tag mit komprimerede online kursus over 8 uger, LEV MERE KÆMP MINDRE, hvor jeg gennem yoga, undervisningsvideoer og øvelser guider dig på vejen til et meningsfyldt liv i balance gennem ayurvedisk livsstil.

 

Læs mere om mit livstransformerende online forløb her