Lær at meditere på 7 dage – online | Nordic Ayurveda

Lær at meditere på 7 dage – online

Har du (for) meget tankemylder?

Bliver du ofte trist eller drænet?

Mangler du et redskab som igen og igen kan få dig til at mærke hvem, du er, og hvor du gerne vil hen i livet?

 

På online kurset LÆR AT MEDITERE PÅ 7 DAGE underviser jeg dig primært i praksis, men du modtager også en introduktionsvideo med lidt teori om, hvorfor og hvordan meditation virker. Du bliver introduceret til forskellige typer meditation og efterlades med en praksis, du nemt kan fortsætte med på egen hånd.

 

Den mest direkte vej til et roligt nervesystemet og sind er meditation

 

Gennem meditation falder vores sympatiske nervesystem til ro og sindet stilnes. Dermed stimuleres det parasympatiske nervesystem, som blandt andet sørger for at vores immunforsvar og fordøjelse fungerer mere optimalt. Det virker i sig selv både helende på eventuelle fysiske ubalancer OG giver boost af livsenergi og -glæde.

Derudover mærker vi helt naturligt, hvad der er godt for os at spise, gøre og tænke, når vi er i kontakt med os selv, og herfra er gode livsstilsændringer uundgåelige.

Det er IKKE svært at meditere, men ofte har vi brug for at blive taget i hånden, når vi gerne vil inspireres til en ny vane. Derfor kan du nu via dette online kursus bliver guidet i meditation over 7 dage. Du kan i øvrigt godt vælge at brede forløbet ud over længere tid, hvis dette passer bedre til dig.

 

FORLØBET I DETALJER:

  • Efter tilmelding kan du se introduktionsvideoen, som forklarer mere om forløbet og om meditation generelt.
  • Når du har set videoen og har markeret den “fuldført”, kan du gå til første meditation. Gør først dette, når du føler dig klar til at starte selve forløbet.
  • Efter hver meditation markerer du “fuldført” og er så klar til at starte den næste meditation dagen efter.
  • Alle meditationerne kan downloades og selvfølgelig laves igen og igen – også efter du har gennemført hele forløbet. Du kan også vælge at bruge flere dage med samme meditation, inden du går videre til næste.
  • Jeg anbefaler generelt, at du laver meditationerne om morgen – siddende, når du lige er stået op. Men er der et andet tidspunkt, der passer bedre ind i dit skema, gør du selvfølgelig dette. Det vigtigste er, at du mediterer.
  • Du har evighedsadgang til alt materialet.
  • Du kan når-som-helst stille spørgsmål til mail@mariajuhl.com

 

Pris KUN kr. 499,- TILMELD HER!

 

Hej Maria, jeg valgte at forlænge forløbet lidt og brugte 3 dage på hver meditation, så det blev 21 dage i alt. Det var et super forløb og fint at det varierer i tid og fremgangsmåde. At det starter “simpelt” og så udvikler sig.Jeg har fortsat med at meditere, og forløbet har hjulpet mig til at finde min vej i meditation, så det vil jeg gerne sige tak for. Tak for at du viste vejen for mig, så meditation blev en naturlig del af min hverdag…
Mange hilsner Susanne