MER livsenergi? + video! | Nordic Ayurveda

 

 

MER livsenergi? + video!

Uncategorized @da

 

Velkommen til mit univers, som jeg kalder Lev mere – Kæmp mindre!

 

Hvad mener jeg egentlig med det? Hvilken kamp taler jeg om?

 

Hvis du har det med at se livet, som en lang to-do liste, hvor du først er glad og kan føle dig fri, når du er i gennem alle tjekpunkterne, så lever du i kamp!

 

Eller hvis du lever efter idéen om, at livet er en stige, du skal vandre op ad og hvor du KUN lykkes, hvis du hele tiden bliver bedre og avancerer – får en større stilling, bedre løn eller lignende, så kæmper du ligeledes!

 

Trang til præstation, ydre anerkendelse og tro på, at du først er god nok, hvis du lykkes med ydre mål kan nemt føre til modløshed, lav energi og i sidste ende sygdom…

 

Det gjorde jeg selv i mange år og var i 2001 på vej ind i en depression, indtil jeg startede med yoga!

 

Lad os LEVE MERE NU <3

 

 

Livsenergi starter med værdsættelse af nuet

At skrue op for livsenergien starter med, at insistere på at værdsætte hvert øjeblik, uanset hvad der sker i den ydre verden. Der vil ALTID være noget positivt at få øje på. Uanset om det i øjeblikket kun er smagen af din morgenkaffe, krammet fra dit barn eller din elskede eller følelsen af varme fra din dyne på en kold morgen. Start i det små og værdsæt DET i øjeblikket, der faktisk er godt, dejligt og livgivende.

Vær ligeledes opmærksom på din indre dialog og hvad du byder dig selv – hvordan du behandler din krop og hvad du tænker omkring dig selv. Med tilgivelse af dig selv begynd da i det små, at ændre de negative, begrænsende tanker til selvkærlige, støttende tanker i stedet.

Vær modtagende, tillidsfuld og tilstede i dit liv og snart vil du få øje på endnu flere livgivende momenter og endnu mere at glæde dig over.

Lad mig guide dig til mere livsenergi herunder!

 


Jeg guider løbende øvelser, så meld dig ind i gruppen MER livsenergi på Facebook!

 

Givet i kærlighed <3

Maria