Velkommen til vores nye hjem! | Nordic Ayurveda

 

 

Velkommen til vores nye hjem!

Nyheder

 

Efter 2 dejlige år i AYA House i Fredensborg, søger vi nye veje og er stolte over at kunne fortælle, at vi nu åbner vores helt eget Ayurvediske hus: “House of Nordic Ayurveda” i de fantastiske omgivelser i Nivå, Nordsjælland. Dette skal fejres den 4. september med en åbnings reception for vores store fællesskab – jer  – der har støttet os igennem årene og selvfølgelig jeres venner og familie!

 

Farvel AYA House – Godda til Lyngebækgård

Efter to års dejlilge år i AYA house, er vi klar til et 100% Nordic Ayurveda koncept, med et hus, der åbner nye muligheder for udbredelsen af verdens ældste sundhedssystem i Norden! Lyngebækgård bliver det første af  flere House of Nordic Ayurveda, og vil glæder os til på kunne nå endnu bredere ud i landet med vores Ayurvediske behandlinger og uddannelser i den nærmeste fremtid.

Vores nye lokaler, som er en del af Lyngebækgård, imellem Rungsted og Nivå ligger i naturskønne omgivelser med vid udsigt over Øresund og kun få hundrede meter fra Strandvejen, og ca. 3 km. fra Helsingørmotorvejen. Endnu en god nyhed er, at vi ligger i gåafstand til både Kokkedal og Nivå station. Vi glæder os til at være tæt på naturen og vandet, samtidig med, at vi kommer til at huse alle vores aktiviteter, som ayurvediske behandlinger, uddannelser, events, retreats og yogaforløb.

Vi flytter ind 15. august, og vil derfor allerede nu gerne invitere dig til at være med til at fejre livet og nye lokaler sammen med os, når vi byder indenfor til et festligt velkomst event:

Søndag den 4. september

kl. 12-15

House of Nordic Ayurveda Nivå, 

Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå

Her vil blandt andet vil være live musik, bobler, gode konkurrencer mm.

Se mere på hjemmesiden her: https://nordicayurveda.com/nivaa/

– vi glæder os til at se jer i vores nye hjem!

Kærligst
Kristine, Maria og resten af team Nordic Ayurveda